Du læser nu
Garderobe: min forårs-capsule..

Garderobe: min forårs-capsule..

Det har duftet lidt af forår de seneste uger. Ikke hele tiden, self. Men. Nu og da. Som da vi trillede ned og hentede børnene til fods igår og solen skinnede og fuglene pippede. Det var nice. Rigtigt nice.

Og det fik mig til at tænke på, at det nok var tid til at dele lidt tanker om min ‘spring capsule’. Og hér vil nogle måske tænke, at den ligner jo sig selv og det er jo altid det samme. Og lige præcis! That’s the whole point. At forelske sig i sager jeg kan slide ihjel sæson efter sæson. Således skal nedenstående altså heller ikke forstås som en ‘indkøbsliste’ men snarere et ‘garderobe edit’. De her ting (eller dem jeg nu har hængende i forvejen der ligner) har jeg tænkt mig at hænge forreste i skabet de næste måneder:)

Listen indeholder reklamelinks

 1. Jeg har alle dage været en sucker for broderie anglaise, så da jeg så denne, var jeg ikke sen til at svinge dankortet. Til jeans i foreåret og til denimshorts til sommer.
 2. En god klassisk blazer – jeg har endnu til gode, at finde den *helt rigtige*, men denne kunne være et godt bud.
 3. Cool cat eye shades – disse er seje og billige.
 4. Gode klassiske striber
 5. En oversize hvid skjorte
 6. Jeg er helt forelsket i svenske Residus – deres strik er i så høj kvalitet og priserne er gode nu den svenske krone er lav. Den her er min yndlings og jeg har den i to farver. 
 7. Også en god klassisker i cashmere-blanding. God til alt.
 8. Den her millenial skal lige vænne sig til det, men bukser med svaj er back og jeg har tænkt mig at give dem et skud.
 9. De gode fra H&M – holder (stilmæssigt) for evigt.
 10. Og de klassiske jeans med god stretch, så mor her orker at have dem på – og nu også kommet i en god lys vask, perfekt til foreåret.
 11. Og de klassiske jeans med god stretch, så mor her orker at have dem på – og nu også kommet i en god lys vask, perfekt til foreåret.
 12. En god klassisk trenchcoat
 13. Fine Hera – god og rummelig. (reklame)
 14. Min risikospredning.
 15. Gode sneakers – jeg købte disse fra New Balance sidste år.
 16. Og ballerinaerne jeg sværger til. De er dyre, men worth it. Jeg købte mine par i 2019 og har ikke købt ballerinaer siden.
 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top