Jeg kommer ikke på arbejde idag, chef.. – ACIE
OOTD: klar til et blødt efterår..

Jeg kommer ikke på arbejde idag, chef..

Det der sygdomsværk, jeg nu har pjevset lidt over i et par dage, er noget insisterende noget, og jeg er altså stadig lagt ned – og da I nu er det tætteste jeg kommer på en chef, virker det kun passende, at lade jer vide, at jeg altså ikke kommer på arbejde idag.

Istedet vil jeg putte mig under dynen, fejre at den værste feber er på retræte og fortsætte det “Keeping Up With The Kardashians”-marathon, som nu har stået på i adskillige dage, og som er så letbenet, at det har været det eneste, jeg har orket gennem febertågerne. Elise er hos sin farmor og farfar (Thank God) og jeg er ramt af lige dele savn og momguilt over, at jeg har været en noget sølle mor, de sidste mange dage… Suk.

 

 

 

6 kommentarer

 • God bedring! Det eneste rigtige en dag som i dag, er bestemt at blive indendøre med de stænger der står ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Rigtig god bedring! Er sikker på Elise har en fest hos sine bedsteforældre så væk med dumme Mom Guilt! (siger hende der banker sig selv lidt i hovedet over at have glemt vanter ned til vuggestuen i dag 🙁 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Rigtig god bedring!
  Hvor ser du the Kardashians? Kan bare ikke finde det på nogen (lovlige) tjenester 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Egholm

   Jeg ser det på HayU på AppleTV 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Er hayu pengene værd? Synes ikke jeg kan finde særlig positiv omtale af andre end folk som får penge for at omtale hayu. Jeg er på barsel og jeg mangler at kunne se noget amerikansk reality på en lovlig måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Egholm

   Ja, det synes jeg. Jeg betaler ihvertfald gladeligt de 39kr det koster hver måned 😉 Mens jeg har været syg har jeg set 2 hele sæsoner af KUWTK, men der er også mange andre gode brainless ting at vælge. Blandt andet “Very Cavalleri” med Kristin fra the Hills og “Ashlee&Evan” med Ashlee Simpson (overraskende godt, haha).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: klar til et blødt efterår..