Du læser nu
STAYCATION – og date night..

STAYCATION – og date night..

STAYCATION - og date night..

Vi besluttede, lidt impulsivt, at booke en hotelovernatning på Manhattan i mandags. “Til daglig” bor vi lidt uden for the city hos min storebror og hans familie. Derude hvor husene er store og der er pools og tennisbaner, til at krydre det søde ferieliv for sådan nogle som os. For dem der bor her mere permanent, er det vist bare for at krydre det søde liv, sådan mere in general. Det er mange “old money” i området siger min storebror. Krydret med Wall Street-typer, der flytter ud af byen for at stifte familie. Selv ikke da jeg boede i LA kunne Beverly Hills måle sig med nogle af de klodser der ligger herude. Jeg forundres på daglig basis, når vi kører rundt. Hvem har brug for så meget plads? Og hvem er ansvarlig for at støvsuge de mange kvadratmeter?

 

Anyways. Vi bookede en hotelovernatning, hoppede på toget til Penn Station og indkvarterede os på The New Yorker. Travede byen tynd og fik købt vielsesring til Skjorten (.. in a little blue box..) og skiltes ad, så jeg kunne bestille hans morgengave. Jeg har fundet på noget genialt. I obviously can’t share just yet, men jeg er helt stolt over mig selv. Og så tog vi en eftermiddagsslapper på hotellet, inden vi havde booket et sent bord på Catch til datenight. Vi gik ned til Meatpacking af The Highline mens solnedgangen badede byen i det smukkeste lyserøde lys, og jeg følte mig lidt ekstra heldig, som jeg gik dér med min Skjorte i hånden, som for alvor er min om bare sølle 80 dage. Not that anyone’s coutning, of course. 😉

 

Kjolen er fra Saint Tropez, og jeg skrev lidt mere om den her.

STAYCATION - og date night..

STAYCATION - og date night..

 

STAYCATION - og date night..

 

STAYCATION - og date night..

 

STAYCATION - og date night..

 

STAYCATION - og date night..

 

STAYCATION - og date night..

 

STAYCATION - og date night..

 

STAYCATION - og date night..

 

STAYCATION - og date night..
Y

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top