Du læser nu
Siden sidst: ferie, ferie, ferie… og lidt til..

Siden sidst: ferie, ferie, ferie… og lidt til..

Åh venner. Jeg har holdt ferie. Det har I nok bemærket. Og sikke en vidunderlig én af slagsen, det har været.

Det er en tradition i min familie, at vi tager på en årlig familieferie, men vi har ikke været afsted siden den her tur – hvor det iøvrigt er min mor, der har taget de billeder. Jeg var gravid med en lille Carlo i maven og havde ørlet det mest af de foregårende måneder. Anyways. Så kom corona og sidste år var min mor syg. Og sådan gik der 3 år, hvor alting forandredes, før vi kunne komme afsted igen.

Så nu tog vi revanche. Og ovenikøbet faldt det sammen med, at det var min fars fødselsdag, vi kunne fejre undervejs. Rundt endda. Vi skal fejre ham igen, senere på sommeren. Til et brag på Søllerød Kro. Men ferien hér, faldt på dagen. Og vi sang fødselsdagssang og spiste fødselsdagsmiddag i solnedgangen. Rigtigt dejligt.

Huset havde vi lejet på AirBnB og det fungerede super godt – perfekte feriehus til generationsferie.

[Den dejligste udsigt over vandet – 180 grader.. Perfekt til at sidde og stirre lidt tomt ud over, mens hjernen er out of office og man ægte kan slappe af]

[Og Kreta, der overraskede så mega positivt.. Ikke over-turistet, men meget hyggeligt. Små gader, hyggelige taverner, det smukkeste turkisblå vand, søde lokale med gode engelskkundskaber og en god oplevelse fra start til slut. Og kun i 3.5 times flyvetid fra København. Jo, her kommer vi tilbage til]

[Og hende her, der knækkede vandkoden og blev en rigtig lille vandhund – vi har gået til svømning siden november, men synes ikke Elise rigtig har været tryg ved vandet. En formiddag kørte vi ud og handle, mens Elise blev hjemme hos onkel – og da vi kom tilbage var hun frygtløs]

[Sådan en dejlig uge – fyldt med gode ferieminder til regnvejrsdage herhjemme]

[Undervejs spurgte I til min badedragt – jeg bruger den samme model fra Ellos år efter år (jeg havde den også på i et andet print på disse billeder). I finder den her (reklamelink)]

[Men men – det hele har ikke været ferie. Det har også været sløje børn (og forældre), hjemmepasse-dage og regnbuekager]

[Og havearbejde i mine nye grimme havesko, jeg købte i Netto for 30kr]

[.. Og ikke mindst en træls årsdag, jeg ville ønske, jeg ikke havde…]

Og nu er jeg tilbage på pinden – og næsten klar til at komme igang igen. Bortset fra en lille hovedskade, et par sting i panden og lidt nedsat skærmtid. Men. Det tager vi med! Klar, parat, sommer – let’s go!

 Kommentarer (5)
 • Hvor ser ferien fantastisk ud Jeg kender alt for godt til det med at have træls årsdag, den bliver bare aldrig rar! Heldigvis kan ferier som den I var på der skabe noget rart for den anden tomme følelse.
  Efter jeg så din Kreta anbefaling har vi faktisk bestilt ferie dertil hertil sommer Hvad hed den fine by i boede i/i nærheden af og kan du anbefale restauranter eller andre must see/do i det område?

  • Hej Sofie.

   Den har Parnomas. Meget fin og hyggelig lille by. Der er ikke så meget – en håndfuld restauranter og nogle små hyggelige gader. Jeg tror ikke I kan vælge forkert, hvis først I er der:)

   kh

 • Kæreste C

  Velkommen hjem igen, det ser ud til I havde en skøn ferie ❤️ Og seje Elise

  Tillykke med din far, det lyder som en rigtig fin måde at han er kommet igennem sin fødselsdag på trods savn og en ny måde at vedligeholde traditionen på ❤️‍❤️

  Jeg ønsker for dig at den svære, trælse uoverskuelige årsdag, fyldes med de tårer der er nødvendige, glædes-, savns-, mindestårer, kram og nærvær fra dem som du kan rumme denne dag ❤️‍❤️

  Tanker fra Mette

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top