Du læser nu
HER GÅR TIDEN LANGSOMT

HER GÅR TIDEN LANGSOMT

HER GÅR TIDEN LANGSOMT

[vi var nede og bade inden aftensmaden igår – saltvandshår og sand mellem tæerne… favorit-look<3]

Vi er taget i sommerhus. Af flere årsager. Den primære er nok at jeg har fødselsdag imorgen. The big 3 0. Uh. Et lidt skarpt hjørne, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har egentlig ikke noget imod det, udover at det lyder så forbandet voksents at sige højt. Jeg er 30. Jeg føler lidt at jeg sidder fast et sted omkring 28. 28 var rigtigt godt. Nuvel. Den alder kan mit sygesikringsbevis altså ikke støtte op om. Og når man så bliver snigløbet på den måde af et lidt skarpt hjørne, så sætter det nogle reflektioner igang. Ikke mindst om hvor hurtigt tiden går. Hvordan livet flyver forbi. Jeg tænker, at det kun bliver værre med alderen, så jeg besluttede altså at jeg ville i sommerhus på min fødselsdag – for at kunne slow down en lille smule. Det er jo dét, der er det magiske ved sommerhuse. At tiden går så langsomt. Og det er den bedste gave jeg kan få – lidt slow living. Når nu man har så forbistret travlt til hverdag og nærmest ikke når at få gjort noget færdigt før man er igang med det næste. Kender I følelsen? Anyways. Vi er taget i sommerhus. Og jeg trækker vejret helt ned i maven og begraver mine tær lidt i sandet. Mit lille helle.

 

HER GÅR TIDEN LANGSOMT

[Det smukkeste gamle sommerhus der giver vibes af en svunden tid]

HER GÅR TIDEN LANGSOMT

[Bordgrill og bobler i solnedgangen på terassen. Vi snakkede til det var bælgragende mørkt og vores tæer var blevet til istapper]

 

HER GÅR TIDEN LANGSOMT

[Dansk sommer. Fine, smukke danske sommer]

 

HER GÅR TIDEN LANGSOMT

[En weekend-kage må der til. Når man sådan lever af spidskål, kylling og tungt metal til hverdag. Tarte citron]

HER GÅR TIDEN LANGSOMT

 Kommentarer (10)
 • Hey tillykke med de 30!:) Jeg er netop også selv rundet det hjørne og kan helt klart relatere til det med ikke helt selv at kunne følge med. For mig er det en lidt underlig tanke, at det nu er MIG der er fyldt 30år? Og så begyndte jeg allerede at sige til mig selv; hmm det er noget underligt noget det med alder, det er jo bare et tal (haha præcis som min kære farmor siger!)…Jeg har besluttet mig for at 30 er de nye 20’ere bare federe – og er sikker på det også kommer til at gøre sig gældende for dig 🙂

  • Ja, det er præcis sådan jeg har det. Altså. Det er fint at være 30. Men det er jo sådan noget, som folk der er ældre end mig er. Altså. Ikke mig selv. Jeg er vel sådan en 27-28 max. Right? Well… Not anymore 😉

 • Velkommen til 30erne. Elsker det. Tingene falder ligesom mere på plads, tiden går sindssygt stærkt – ja, men med rare ting. 20’erne havde nu også sin charme, kan savne at være studerende, med alt det indebar, men elsker at have fundet det job jeg er god til, have bygge et hjem op osv. Så 30erne er ikke så skræmmende, når man først er i det.

  • Du har virkelig ret – der kommer på sin vis mere ro på. Jeg havde virkelig travlt i mine 20ere – i starten farede jeg verden rundt, boede nærmest på et nyt kontinent eller land hvert år og havde så meget jeg skulle nå. Så mange steder jeg skulle være. Den sidste halvdel havde jeg mest bare tralvt med at arbejde. Med at rykke opad. Og nu – nu er jeg mest optaget af at sætte tempoet lidt ned. At skabe et hjem og en familie omkring mig. Det er sådan set meget rart 🙂

 • Rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen. Det ser ud til, at være en ret fantastisk måde at fejre dagen på.
  Ud fra det du deler herinde, ser du da ud til at være et helt perfekt sted i livet og du har absolut ingen grund til at “frygte” ’30 erne. Du forstår virkelig at leve livet og sætte pris på små øjeblikke som de større, karrieren kører og du har en stor kærlighed ved din side. Kunne det overhovedet blive mere perfekt.

  Håber at du kommer godt ind i det nye årti og nyder dem, det har jeg ihvertfald selv gjort

  • Du er sød Mette – tak for støtten :-* Jeg frygter egentlig heller ikke 30erne. Jeg synes bare det er underligt. Altså. Mig? 30? Where did time go!? Men du har ret – man har jo fået udrettet ét og andet, så det er nok dér tiden forsvandt hen;)

 • Årh, det ser godt ud. Da jeg var i staren af 20’erne kunne jeg absolut ikke se det fede i et sommerhus. Det samme sted hver gang!?

  Nu er jeg selv 29 og jeg vil SÅ gerne have et sommerhus!! Det sjovt at netop jo ældre man blir, des mere vil man gerne sætte tempoet ned 🙂

  • TAK! Og haha – jeg har altid været lidt vild med sommerhus. Måske fordi mine forældre solgte vores den sommer jeg fyldte 6 – jeg har kun hyggelige minder om sommerhusliv. Da jeg gik i gymnasiet tog jeg og mine to bedste veninder også i sommerhus hver sommer. Det er nogle af de bedste ferier jeg har haft <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top