Du læser nu
FØDSELSDAG PÅ LANDET

FØDSELSDAG PÅ LANDET

FØDSELSDAG PÅ LANDET

It’s heeeeeere. Årets vigtigste dag. Hvis man spørger mig, altså;) I dag har jeg fødselsdag – lige dele herligt og underligt. Jeg fylder nemlig 30. Det lyder voksent, når man siger det højt. Meget mere voksen end jeg egentlig føler mig. Men ok – det er vist meget normalt, og nærmest i sig selv et tegn på, at man netop er voksen. Jeg er blevet fejret så fint allerede. Vi havde besøg af mine forældre i sommerhuset igår aftes – lokkede min mor med i vandet, grillede bøffer og drak rødvin på terrassen. Skjorten havde endda sørget for at hejse flaget i min ære.

Idag er jeg blevet vækket med morgenmad på sengen (.. til min fødselsdag skal jeg have en høj snegl til morgenmad. Med chokoladeglasur. Sådan er dét. Og sådan har det altid været.) efterfulgt af en cykeltur ud i sommerlandet og et dyp i bølgerne. De er friske er de – bølgerne altså. Men når først man er i er det skønt. Nu er vi tilbage i byen – og holder slap søndag på søndag på sofaen. Jeg har bestilt pizza (fra Gorms) og bobler til aftensmad. Ikke den værste måde at blive voksen på, skulle jeg hilse at sige;)

 

Og tak iøvrigt – til alle jer der allerede har sendt mig en fødselsdagshilsen på insta, snap og facebook. Det gør kun dagen herligere, at den sådan bliver flankeret med små rare hilsner<3

 Kommentarer (10)
    • Tusind tak søde Josephine – meget i din ånd fik jeg en bog i fødselsdagsgave af min kommende mand 🙂

  • Stort tillykke, kære Acie. Jeg fyldte selv 30 for næsten præcis et år siden (hvilket i sagens natur betyder, at årets bedste dag for mit vedkommende er på trapperne – juhuu!) og jeg havde skisme en fest med det 🙂 – omend jeg også synes det lyder meeeget voksent, sådan ikke længere at kunne omtale sig selv som noget tyver-ish. Men jaja, det er jo kun et tal 🙂 Håber du havde den bedste dag, det lyder i hvert fald sådan 🙂

    • Uf, hvor bliver vi voksne!! Det er altså lidt vildt at tænke på – stort tillykke med din dag, når du når dertil 🙂

  • Tillykke med fødselsdagen! Lyder som en dejlig dag, du har haft.

    I øvrigt en skøn sweater, du har på på billedet 🙂

    • Tusind tak Tine – det er en gammel sag fra H&M, som egentlig var på vej til genbrug, meeeeeeen så lå den lige og var perfekt til en lidt blæsende weekend i sommerhus 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top