Du læser nu
Video: 2016 fra my point of view

Video: 2016 fra my point of view

acie-2016-fra-mit-point-of-view-1

Hvert år plejer jeg at lave sådan et “Året i rejser”-indlæg, men på et tidspunkt må man ligesom også finde på noget nyt. Og mon ikke vi allesammen har fået læst vores fair share af diverse årskavalkader by now?! 🙂 Nuvel. Derfor har jeg bikset en lille film sammen. Jeg er altså ikke så god til det med videoer, men jeg vil det gerne, så jeg må øve mig lidt. Nu har jeg da fået downloadet iMovie, og det er vel en ganske glimrende start:)

Tilbage til filmen – igennem hele året har jeg filmet små klip på min vej. Når jeg har husket det, ihvertfald;) Og dem har jeg så klippet sammen til et lille tilbageblik – til et glimt af 2016 fra mit point of view. Der er skiferie, Puerto Rico, et glimt fra min polter, dovne dage i sommerhus, Queen B-koncert, New York og selvfølgelig lidt bryllup. Det er intet mesterværk, og muligvis (?!) lidt kedeligt for alle andre end mig selv, men 2016 var mit år – også selvom det har fået så meget skældud ude i verden. Og 2017 – du kommer bare, I’m so ready for ya’! <3

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top