Du læser nu
14 x hverdagslykke á la Juni..

14 x hverdagslykke á la Juni..

Juni er langsomt ved at lukke sig som et kapitel til os – gisp, jeg synes tiden flyver for tiden. Men heldigvis har juni været god ved mig og os, og dét fortjener næsten et lille tilbageblik <3

acie-instagram-hverdagslykke3

[I juni har jeg gået en masse i mine mange sommerkjole – med mine lange stænger og struttende mave, er det meste blevet for kort, så jeg går fast med denimshorts under… Og så har jeg haft ekstra lyst til saftige frugter – måske er det varmen? Juni har derfor været fyldt med bla grapefrugter <3]

acie-instagram-hverdagslykke

[… Men også med hjemmebagte grovboller med smør – og lyserøde pæoner i vindueskarmen. Det er jo sæson<3]

acie-instagram-hverdagslykke1

[Vi var også til Emmerens fiiiine sommer-bryllup – årets eneste for vores vedkommende, og det var en kærkommen reminder til for 9 måneder siden, hvor vi selv sagde stort JA. Som tiden går<3 Og årets sommerbryllup måtte naturligvis flankeres af faaancy negle. Lidt nude, lidt glimmer. Perfekt til lejligheden]

acie-instagram-hverdagslykke2

[Der har også været lidt mere tid til kaffe i sengen… Og til at gå i min lyserøde strik fra Custommade – selvom jeg hurtigt får det alt for varmt, når jeg har den på.. Og så til flere saftige frugter – spiser ca. 1 pakke ufo-ferskner om dagen for tiden. Slurp!]

acie-instagram-hverdagslykke4

[Til Sankt Hans var vi bare hjemme. Slappede den. Jeg var træt. Og min mand havde lyst til sushi. Jeg bliver aldrig for voksen til kyllingekødbollerne fra Sticks. Eller den der reje-snack-forret med chilimayo og lime. Hmm.. Men heldigvis betyder en tur i den gyldne brønd jo ikke det store, når man har iført sig en slå-om-kjole, der jo er definitionen på expandable – tænk sig, hvor skørt, at denne blå sag skulle gå hen og blive så populær..]

acie-instagram-hverdagslykke5

[Jeg ved ikke om det er min voksende mave, min mega-aktive Cornichon eller det faktum at der faktisk endte med at komme en rigtig baby ud af LaChrissens mave (whoa – mindblow…), der har fået mig til at indse den uundåelige konsekvens af nuværende omstændigheder. A baby’s coming. Må hellere komme igang med noget af det praktiske. Derfor har jeg nu fået helt styr på tøjet – der er indkøbt et udvalg i str 50-62 (man ved jo aldrig hvor stor/lille en baby der kommer), en babydyne og så er der bestilt en babynest. Next: puslebord og slyngevugge!]

acie-instagram-hverdagslykke6

[… Croissant-kærlighed – på trøjen og i maven. Hvis man ikke vidste bedre, kunne man næsten foranlediges til at tro, at det er en croissant-mave og ikke en Cornichon-mave (altså potatO-potAto, right?!) jeg render rundt med – det er det heldigvis ikke;)]

Jo. Det var juni. Nu er vi helt klar til juli, der vil byde på Skjortens følle, husforberedelser, mere redebygning, masser af sol, lidt sommerhus og andre rare ting<3

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top