Du læser nu
#Onsdagsønskelisten

#Onsdagsønskelisten

onsdagsoenskelisten-14062017

affiliate-bar-1

Alright, så er det onsdag og dermed tid til en gang #onsdagsønskeliste – denne gang lidt mere bolig-heavy, end den måske ellers plejer, men det giver nok sig selv;)

  1. Den her slå-om-kjole er så fin – bliver i helt godt humør af kirsebærprintet. Er dog ikke sikker på, at jeg vil kunne presse maven ned i den og stadig samle den på midten, så ved ikke helt om jeg tør bestille den. Fin er den nu<3
  2. Til vores nye køkken skal vi have fundet nogle fine pendler – de her minder (indrømmet) en del om dem vi allerede har, men synes at krystal-looket er ekstra fint.
  3. Det her spejl is absolutely happening og jeg venter kun på at have et hus (.. og et walk-in, bevares) at hænge det i. Ellers var det allerede klikket hjem.
  4. I vores nye spisestue vil der være god plads til et vitrineskab – jeg skal bare lige have overbevist Skjorten. Han synes det er mega mormor og kikset at have ting på display. Tsk tsk. Jeg synes ellers det her grå kunne være virkelig flot.
  5. En sweatshirt med en croissant på. Need I say more? Jeg nølede et kort øjeblik og så var den udsolgt på Gannis hjemmeside, men er heldigvis dukket op HER istedet. 
  6. De her er totalt gakkede, men mega herlige. Ku’ godt.
  7. En klassisk lyseblå skjortekjole med lidt peplum – god og luftig, men stadig office appropriate.
  8. En tuftet grå velour-puf. Nøøøøj. Find den her.
 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top