Du læser nu
Lykkeglimt #15

Lykkeglimt #15

Det er tid igen. Jeg har været kamerarullen igennem for at finde små lykkeglimt. Nogle har I set før på instagram (@acieagurk – husk lige at følge med. Der er herre hyggeligt;)), men de fleste er friske. Dugfriske. Og af en lidt tvivlsom kvalitet, for det er jo ikke det ‘pæne’ man vil fange, men derimod lykken, når man i udgangspunktet bare tager billedet til én selv. 

img_0313 [Vores hjem, med tryk på hjem. Vores base. Nu med lyserød velourpuf. My life is complete;)]

fullsizerender-1[Bananpandekager med chokoladesmør, kaffe og venindesnak med én der har kendt mig i +28år og som nu venter en lille fyr.. Vi har taget 1000 forskellige valg og er vokset i hver sin retning – men aldrig fra hinanden – og har vi taget hul på motherhood med få måneders mellemrum… Og min lille backseatdriver med sin løvemanke]

img_0416[Weekend-uniformen (i cashmere.. ahh) og en thebirkes, der i øjeblikket har vippet croissanten af pinden som mit yndlings-bagværk. Gisp. Who would’ve thought?! Og små sko på vej på eventyr.. De prikkede har vi fået i gavet af én af Cornichonens søde tanters forældre <3]

[Skjorten har travlt med at rejse med job for tiden, så jeg får lov til at være single mom i hverdagene – lørdagen brugte jeg på at genoplade batterierne hér. Med et glas vin. Og fred og ro. I en time. Det var rart. Jeg glæder mig allerede til at gøre det igen i næste weekend;)]

img_0344 [Hende hér. 3 måneder gammel allerede. Det er fantastisk at følge hendes udvikling og at opleve hvordan hun former personlighed, humor og temperament<3]

img_0348[At finde en Rittersport med sløjfe på på sofabordet, når Skjorten er rejst på forretningsrejse… Og en tur i babybio – det er det bedste. Jeg elsker babybio. Og det gør Cornichonen også]

img_0356[Når hun griner på den her måde. Hikster. Mit hjerte flagrer som en overstadig sommerfugl på en varm sommerdag]

img_0349[… En virkelig blød sweatshirt-kjole med flæseærme i den pæneste grønne farve. Til 70kr på udsalg. Og store øjne og små fingre, der har godt fat i en ny lille hæklet ven]

img_0350[Nytårsaften og fejring af 2018 med de fineste venner og en lille shoppemakker i kørepose…. “når far er ude, shopper pigerne”… vi købte en klapvogn – den skal med på skiferie:)]

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top