Du læser nu
Lykkeglimt #19

Lykkeglimt #19

68cc1afe-ef49-492f-a9c9-8dcae81ba9e1

[Fiskefilleter, rejer og kold hvidvin på havnen med min Skjorte, mens Cornichonen sov i vognen. Så dejligt<3]

Sikke en smuk weekend vi har haft, hva’?! Den kan man da leve højt på længe (… eller.. ok.. indtil onsdag måske – så kan vi begynde og glæde os til næste weekend igen, haha).

Jeg håber, at I alle har været ude og nyde det god vejr lidt – og ikke brugt for meget tid foran skærmene. Det har jeg ihvertfald selv og det har været så skønt, så skønt. Og for nu at afhjælpe de værste monday blues, må det være på sin plads med lidt #Lykkeglimt – dem får I hér <3

Og sidenote – det her er lidt en af den type indlæg, som jeg synes får det til at rode sådan uden ‘læs mere’-knappen, så derfor har jeg sat et ‘break’ ind, så man selv kan folde det ud hvis man lyster, og så kan vi andre – OCD-ramte – sove lidt bedre om natten 😉


620b523d-1832-45cf-887a-6401a5bb6242[Blomster i min vindueskarm – det er tulipansæson, så sådan et par buketter måtte med hjem forleden]

5414ab23-38c8-4b8d-b066-3d4ce48a557b[Vores “nye” soveværelse bringer daglig glæde – vi elsker det virkelig<3]

a94e3ecf-3fc2-4fd8-b180-1da4926947ec[Frokost for én! Farmor passede og mor kørte ud og købte en ny barnevogn (med laangt liggemål)… Og greb så også lige chancen for en gang bao’s til frokost.. Mhmm. Min favorit]

d6e5828c-0829-4230-a3d1-3d93594c8d6c[Forår i haven. Med kaffe. Og et studenterbrød. Man er vel på barsel;) ]

dc4a1517-5f3c-4a6c-88aa-5260fefe5fba[Min lille chef, som ikke er så lille længere… 6 måneder og det sjoveste lille væsen – det er så vildt, hvad der sker på et halvt år. Fra lille sovende, sammenkrøllet nyfødt til grinende spilopmager, der kan kravle og sidde helt selv]

lykkeglimt-acie-1-of-4[Resterne af en flaske rosé – sæsonen blev indviet på trappen igår i solen. Med min bff og et par timers damesnak. G u l d værd<3]

lykkeglimt-acie-2-of-4[Krokos af egen avl]

lykkeglimt-acie-3-of-4[Den nye vogn og mit sovende barn – det er h e l t vildt så gode lure sådan nogle små kan tage i en barnevogn i haven. Slyngevuggen er vi helt holdt op med at bruge – barnevognen er garant for laaaaaange lure]

lykkeglimt-acie-4-of-4[Jeg har fundet Rungsted-sutterne frem for sæsonen – when in Rome;) ]

 Kommentarer (10)
 • Når man læser blogs igennem Bloglovin så har det zero betydning om der er læs mere eller ej. Selvom jeg personligt er mere til at den ikke er der kan jeg godt forstå dig #fellowOCD 😜

 • I forhold til de billedetunge indlæg kan du vel egentlig bare smide læs mere på dem? Det ordner vel egentlig problemet sådan ok? 😀

  • Ja – det er også det jeg har prøvet hér. Dejligt, hvis du/I synes det fungerer 🙂

 • Det er SÅ fint med “læs mere” knappen. Jeg læser oftest fra telefon og der giver et frygteligt scrolleri når indlæg er billedtunge. Jeg er derfor også en af dem der har stemt for “læs mere” knappen i din afstemning.

  Og hvor ser din weekend bare god ud! Rungsted Havn er så hyggelig. Jeg bor selv tættest på Vedbæk, men den er altså ikke meget at råbe hurra for, så vi plejer at køre til Rungsted eller Skovshoved.

  Og hvad sker der med jeres hus? Har det fået skoldkopper?

 • Sikke nogle dejlige billeder! Jeg har to spørgsmål:
  1. Hvilken model barnevogn har I valgt? Vi har nemlig også en hurtigtvoksende baby, som ikke kan være i kombivognen mere😄
  2. Hvordan kombinerer du amning og rosé? Det ser jo så lækkert ud, men jeg har endnu ikke knækket koden til begge dele samtidigt 😄

  • Vi har valgt en Emmaljunga Big Star Supreme – den er virkelig god. Var ellers fanget i det klassiske dilemma mellem Odder og Emmaljunga, men altså – man må jo tage en beslutning at some point.

   Og i fht amning – timing er min ven. Og så er jeg heller ikke religiøs. Altså – jeg er ikke verdens mindste menneske, så et enkelt glas rosé betyder ikke det store 🙂

  • Tusind tak for dine svar! Jeg vil prøve begge dele af – både barnevogn og rosé 😄 Rigtig dejlig dag til jer!

 • Håber det er okay, at jeg spørger igen. Hvor er den fine grå hårklemme med sten fra, som man kan se på Instagram? 😊

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top