Du læser nu
#JubilæumsJuli: Vind 2 x “Den Store Sansebog”..

#JubilæumsJuli: Vind 2 x “Den Store Sansebog”..

Der skal jo også være noget for de små i denne #JubilæumsJuli og én af favoritterne hér på matriklen er altså “Min Meget Store Sansebog“, som vi fik af de søde legetanter hos Legeakademiet tidligere på året. Faktisk er Elise SÅ begejstret for den (og i særdeleshed: for den lille frø, der gemmer sig på alle siderne), at hun ikke bare nøjes med at klappe på de forskellige følefelter, men også gerne slikker. Især på frøen. Mon hun allerede nu, har fanget den der med, at man skal kysse mange frøer, og derfor tænker, at hun lige vil have en headstart og spare sig selv for det værste besvær?

Anyways – Derfor måtte jeg have fat i tanterne og høre, om de ikke ville være med til at give én af jer sådan en stor sag – og dét ville de gerne. Og ikke nok med dét – det ville Room2Play også gerne, så derfor har jeg altså hele to af “Min Meget Store Sansebog” at dele med jer. Jeg finder altså to vindere i denne omgang:)

Og pssst og sidenote – har I lige set, hvor flot de har lavet det hjemme hos Legetanterne? De har fået ny webshop og den klæ’r dem gør den. Noget lettere, at finde rundt i. Tillykke med dén, søde tanter!

For at vinde, skal I blot skrive i skrive i kommentarfeltet, hvem der skal have bogen (datter, søn, Gudbarn, nevø, niece, naboens datter – whoever deserves it<3). Jeg finder en vinder d. 20/7 kl 21 og giver direkte besked – husk at skrive gyldig mailadresse <3

 Kommentarer (283)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top