Du læser nu
Give-away: et lille påskeæg og en tak, der staves CHANEL…

Give-away: et lille påskeæg og en tak, der staves CHANEL…

Måske I allerede har set det på instagram? Hvis ikke, så kan I hoppe derover nu.

For sammen med et par andre seje damer, vil jeg gerne forære én af jer den her vintage Chanel taske, som vi har splejset om og købt.

For at sige tak. Med noget der ikke er sponsoret og #reklame og alt det der. Det er jo en nødvendighed, og jeg gør mig umage for at alt indhold er jeres tid værd – både dét der er en partner på, og det der ikke er. Men derfor er det stadig rart at kunne vise sin værdsættelse sådan ‘no strings attached’.

Den er virkeligt pæn. En Vintage Chanel Tassle Bag købt via Jeelna (tidligere Deedee, hvis nogen kender hende), som jeg også har købt både min Maxi og min Reissue gennem.

“Hvad ville være det alleraller-sejeste, at kunne give?”, spurgte vi hinanden. Og svaret blev altså en Chanel-taske. Så det gør vi.

Som sagt sker det på instagram lige her.

Mange tak for jer og Glædelig Påske.

 Kommentar (1)
  • Så vil jeg benytte lejligheden til at sige stort tak og god påske tilbage igen. Tak fordi du laver læsværdigt, gennemarbejdede, inspirerende og relevante indlæg igen og igen jeg er meget glad for at få lov at læse bloggen.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top