Ferieuniformen du jour.. – ACIE
#JubilæumsJuli: Vind masterclass og middag for to hos Rossopomodoro..

Ferieuniformen du jour..

… eller.. det giver vel ikke rigtigt mening: dagens ferieuniform.. hvis det kun var en dags-ting ville det vel næppe være en uniform. Men ok ok – det er ferie, så vi lader den passere;)

Og virkeligheden er, at jeg nærmest har set sådan her ud, siden vi kom til Frankrig. Kun lige afbrudt af et par enkelte dage i en hvid tunika-sag fra H&M, for altså – har jo en thing for små hvide kjoler… Den her skjorte-sag er så mega rar – jeg fandt den i en af de lokale i midteren i Hørsholm og mærket hedder “Copenhagen Luxe”. Den hang i alskens farver og jeg har allerede besluttet, at jeg må forbi og have en i hvid (.. host host), når vi kommer hjem.

Og en løs sag som denne er jo mere end herlig, når man deler sin tid mellem at ligge og spise.. og ligge.. og spise.. Skal på en seriøs hvede-detox, når vi kommer hjem igen – men hvem kan modstå friskt baguette, croissanter og en enkel beignet eller to? Hva’? Nej – heller ikke mig;)

Siden disse billeder blev taget har vi i øvrigt skiftet hotel. Og by. Og selskab. Eller. Sidstnævnte er ikke så meget skiftet, som derimod ankommet. Cornichonens farmor og farfar har gjort os selskab hér i det sydfranske og de har, som altid, pakket et umådeligt højt serviceniveau, som vi nu nyder godt af. 4 voksne, 1 baby. Det er verdensklasse. Sagde den trætte mor;)

4 kommentarer

 • Du ser helt perfekt sommer afslappet ud. Tror jeg er gået glip af en potentiel virkelig god sommerbeklædning, må vist få anskaffet mig en skjortekjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg har kjolen/skjorten/hvad man nu kalder den, i lys army – nøøøøøj, hvor er den skøn!! Jeg må klart også have den i en anden farve!!😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Fed blog, jeg er ugentlig læser. Jeg synes det er meget inspirerende hvordan du bærer dig selv. Jeg er som dig, også til den store side og ville ønske jeg kunne owne det på samme måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You look wonderful relaxed in your holiday uniform!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#JubilæumsJuli: Vind masterclass og middag for to hos Rossopomodoro..