Du læser nu
#JubilæumsJuli: vind den fineste ankelkæde fra Carré..

#JubilæumsJuli: vind den fineste ankelkæde fra Carré..

At lave #JubilæumsJuli med de mange låger har været det hyggeligste – jeg plejer aldrig at orke at lave julekalendre og den slags (men man skal jo aldrig sige aldrig), fordi jeg synes, der er så mange andre, der gør den slags så glimrende, og så vil jeg hellere byde ind med noget andet lige i juletiden, og derfor har jeg altså ikke så meget erfaring med dét der med, at have sådan en hel fejrings-måned med gaveregn…

Ooog i denne omgang er det altså den her virkeligt fine ankelkæde fra Carré – den er i forgyldt sterlingsølv og sat med hvide og rosa ferskvandsperler… Og få ting er altså mere sommerfine end en smuk ankelkæde.

For at vinde, skal I igen hoppe over på instagram, hvor det sjove foregår. I finder konkurrencen på min profil hér – og jeg finder en vinder på fredag og giver direkte besked (via insta DM, så acceptér gerne, hvis I pludselig får en followrequest hérfra:)).

[instagramembed id=BlmyDcvhmL5]

ms

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top