Du læser nu
Januar, du trykker på mit sind..

Januar, du trykker på mit sind..

Jeg føler mig ægte januar-ramt i år. Jeg kan ikke forklare hvorfor og vi har jo endda været forskånet for det værste gråvejr. Januar plejer ellers altid at være sådan en grå, tåget og klam affære. Jeg ved ikke om det er december-travlheden der stadig sidder i mig, men selvom vejret ikke har været gråt, så føler jeg mig det istedet. Grå. Træt. Slidt. Rodet. Og tom for inspiration.

Og det føles som som min krop og mit sind har en eller anden efterreaktion på julen – jeg trisser rundt i strikkjoler og hjemmefutter og rydder op som en gal. Sorterer, organiserer, sætter til salg og smider til genbrug. Craver groft og grønt, og labber sjældne solstråler i mig. Selv min seneste serie-obsession er januar-agtig: Marie Kondo på Netflix. Hvis ikke I kender hende, så kan I få en lille forsmag hér. Men vær forberedte på, at også I kommer til at bruge resten af jeres januar på, at blive masters of organization;)

Og mens husets øvrige beboere sover til middag (den ene har holdt fest den anden nat, den anden var tidligt oppe og til fodboldtræning), så vil jeg lægge mig ned i karret og gå i krig med nogle af de bedste midler jeg har mod januar-gråhed. Gad vide hvad, der ville ske, hvis man prøvede at tage dem intravenøst? Mon effekten så er større? 😉 God knows I need it, i disse dage.

Kan I også mærke januar trykke i år? Eller det bare mig?

 

 Kommentarer (5)
  • Marie Kondo er totalt elskelig! Jeg er også i gang med hende på Netflix og selv om jeg ikke er sprunget ud i den aller største decluttering endnu, så kan jeg mærke at hun er mægtig inspirerende. Bruger du hendes metode?

  • Sådan havde jeg det også med januar indtil for 2 år siden! Der fik vi nemlig tvillinger i slut januar, så nu er det måneden hvor deres fødselsdag er og det før den altså ekstra speciel ☺️

    • Jeg plejer egentlig ikke at have det sådan med januar – jeg ved simpelthen ikke hvor skoen trykker i år 🙂

  • TAK for dejligt indlæg – det er så dejligt at få af vide at man ikke er den eneste der er kørt over 🙂 Jeg er også helt mast these days og synes 2019 er lidt antiklimaks! Må gennemgå din liste mod januar blues 🎉 God søndag!

    • Og TAK for dejlig kommentar – også dejligt for mig, at vide, at jeg ikke er den eneste.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top