Du læser nu
Strøtanker fra en weekend, der var…

Strøtanker fra en weekend, der var…

Hvornår mon det bliver varmt nok til forårsjakker? Selv med strik under, var det for koldt at have blazer på, da billederne hér blev taget..

Hvornår mon man kan se den der revival af the Hills, som blev annonceret for snart tusind år og en madpakke siden?

Hvor mon jeg kan finde nogle nye pæne termokrus? Gerne lidt festlige..

Gad vide, hvordan sommeren bliver i år – vi skal ingen steder, så man håber jo på et sommerbrag á la sidste år, men så heldige kan vi næsten ikke være?

Hvornår mon Elise begynder sådan at snakke rigtigt? Og sige andet end ‘Ej ej’ og ‘Daaak’

Hvor mon jeg kan finde de pæneste preggo jeans? Dem jeg har, er fra sidste gang og de synger på sidste vers..

Har I mon læst denne? Jeg er igang. Den er god.

Hvorfor mon det kun er kvinder, der pludselig føler som Mille gør i artiklen her? Eller måske det bare kun er dem vi hører om..

Gad vide om, ens barn nr 2 bliver lige så hårdt ramt af vuggestue-start som nr 1 har været det? I hope not. Puh.

Mon jeg har glemt noget? Min kalender føles underlig tom i den kommende uge… Det er rart, men også uvant. Gad vide om det virkelig kan passe.

Hvad skal jeg dog finde på til aftensmad? Der er helt tomt for idéer…

Hvad mon jeg tænkte på, da jeg investerede i disse i sin tid?! * indsæt voksen hovedrysten *…

Mon andre mødre også sidder og opdaterer barnets vuggestue-intra, for at følge med i barnets lur-tagning, eller har jeg bare for meget tid? (… retorisk spørgsmål, I behøver ikke svare).

….

GOD MANDAG DERUDE <3

 

 Kommentarer (14)
 • I hope f*cking so – altså til punktet om nr 2 og vuggestuepest. Vores nr. 2 bliver bare max syg af det møg storebror slæber med hjem.
  Vi ligger p.t indlagt med rs-virus og lungebetændelse på vores 3,5 måned gamle datter. Det er anden indlæggelse på grund af sygdom nu. Vær glad for dit sommerbarn ❤️

 • Det er skægt, for jeg kan huske at jeg var SÅ misundelig på de sko i sin tid. Retrospektivt er jeg egentlig meget glad for at jeg aldrig nåede at investere i dem. 😂

  • Haha! Sådan er det vist bare med mode. Der er godt nok mange ting som jeg syntes var “the shit” dengang i starten af blogger-æraen, som jeg aldrig kunne drømme om at iføre mig i dag. 😂

 • Kære Acie. Jeg håber, du kan høre omsorgen i min stemme, når du hører det her: du referer kun kort til vuggestuestarten her, men jeg antager Elise har svært ved at forstå du tager af sted og er ked af det. Men det ‘positive’ er, at dit barn er helt normalt – og jeres elskede nr. 2 gør det sikkert også, for det er en helt naturlig reaktion, at dit barn ikke vil adskilles fra dig i den alder. De kan endnu ikke kognitivt forstå, at mor kommer tilbage (det er i hvert fald det, børnepsykologerne fortæller…). Som kommende mor er jeg selv bekymret for institutionslivet for mit barn og har derfor besluttet at hjemmepasse minimum et år efter barsel. Økonomisk og karrieremæssigt er det fuldstændig tåbeligt, som potentielt får os i gæld, men jeg kan ikke få mig selv til andet. Jeg forstår din ambivalens – det må være hårdt at føle, du skal sende hende af sted og jeg håber I finder løsninger, der kan tilgodese både jeres og Elises behov ❤️

  • Hov nej – det var slet ikke det jeg mente. Hun har været meget syg, det var dét jeg mente med ‘hårdt ramt’. Vuggestuebakterier er nogle stride krabater! Hun er glad for at være der, iøvrigt, og lever et privilligeret vuggestueliv med korte dage, en ugentlig fridag osv. 🙂
   Jeg forstår at du ‘projicerer’ dine tanker over på mig (det er fair, jeg var utydelig), hvis det er noget der fylder meget i dit liv lige nu, men det er altså slet ikke der vi er:)

 • Fortæl endelig hvis du finder en festlig termokrus 😍 Jeg er ret vild med den i gav rockeren 🦄

 • Åh ja, hende Mille og alle vi andre kvinder fra Gentofte og Lyngby, der hellere vil os selv end at få børn og så pludselig bliver klogere og får en åbenbaring. Er det ikke lidt stereotypt? Jeg bor i villa i Gentofte, fik mit første barn som 27årig, nr 2 som 31 årig. Ja ja, på deltid nu og i ny stilling siden nr 1, men det havde ikke kun noget med børnene at gøre. Jeg føler (håber 😅), at jeg har min “karriere” til gode endnu, hvis karriere forstås som et job, jeg ser mening i at bruge tid på, men ikke som et 24/7-beskæftigelse, der umuliggør alle andre aktiviteter.
  Et element i de store forskelle i antal børn pr kvinde i landet er vel også, at der bor knap så mange storfamilier med indvandrerbaggrund nord for København til at trække tallene op, som der gør andre steder.

  • Du har ret, du har ret – men synes stadig det er tankevækkende at det er os (vi to er jo glimrende eksempler herpå), at prioriteterne skifter. At karrieren pludselig ikke virker så tillokkende, som tiden med sit barn. Og hvorfor er det egentlig kun kvinder der føler sådan? 🙂

  • Det er det heller ikke. Nogle mænd tager det meget naturligt at gå på deltid, ikke opsøge lederstillinger og har ikke behov for at prædike for hele verden eller at være forbillede for nogen. Sådan en har jeg fundet – det er jeg vældigt tilfreds med. Det handler nok om ikke at have et skrøbeligt ego og dermed behov for at binde hele ens eksistensberettigelse op på et job.

  • “Det handler nok om ikke at have et skrøbeligt ego og dermed behov for at binde hele ens eksistensberettigelse op på et job.” Det synes jeg faktisk ikke er en rar kommentar – den er i min optik lige så slem som dem der fordømmer folk der vælger at gå på deltid. Jeg synes ikke det er dit bord at vurdere folks ego eller skrøbeligheden heraf, udelukkende baseret på deres valg om fokus på karriere – den slags må folk heldigvis helt selv bestemme, og det gør bestemt ikke at folk har et skrøbeligt ego, som du så nedladende kalder det.
   Hvor ville det være dejligt, hvis folk generelt kunne lade være med at dømme og gøre sig til dommer for den måde andre vælger at leve på.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top