Du læser nu
Oktoberlisten – om svampepasta, lydbøger, blød strik og månedens samarbejder..

Oktoberlisten – om svampepasta, lydbøger, blød strik og månedens samarbejder..

Juhuuu – og velkommen til oktober. Min yndlingsmåned. Og en lidt forsinket månedsliste – den røg i svinget, for starten af oktober er fuld af bryllupsdag, fødselsdag og den slags. Så jeg har slet ikke nået at overveje, hvordan og hvorledes oktober gerne må spenderes, men det har jeg nu, så lad os dykke direkte ned i den, månedens liste:

I oktober vil jeg gerne… 

♥ I babybio. Jeg ELSKER at gå i biffen og man må jo skynde sig mens de små er… well… små.

♥ Til bryllup – én af mine barndomsveninder (og egne brudepiger) skal giftes (imorgen) og jeg er spændt på, hvordan jeg skal få min ambitioner om at gi’ den én over nakken skal gå hånd i hånd med ret lille baby. Men men – jeg sidder klar med lommeletterne og glæder mig sådan til af fejre hende og kærligheden.

♥ Nyde, nyde, nyde efterårets smukke farver – jeg elsker virkelig oktober. Det er min yndlingsmåned. Sidste år tog jeg jer med på mandagsreboot-tur i min lokale yndlingsskov – det var en mega god vane jeg havde, og så jeg gerne vil genoptage. Det der med at starte ugen med en tur i de smukke efterårsfarver.

♥ Komme igang med lydbøgerne igen – jeg gik i stå i “En helt normal familie”, men vil egentlig gerne høre den til ende. Har I læst/hørt noget godt lately?

♥ Prøve at bage barselsbollerne fra forleden med et skvæt æbleeddike og af manitobamel (tip fra jer!).

♥ Holde familiefødselsdag for Elise – jeg har bestilt sådan en kage hér og holder det iøvrigt ret lowkey med kun den nærmeste familie og pizzaer til aftensmad, hvis folk overhovedet bliver så længe.

♥ Bære! Eller vikle! Jeg har bestilt en bæresele fra Artipoppe (kan vi lige snakke om at de er latterligt dyre OG der er en måneds leveringstid på dem!? Whaaat the actual f*ck), som endelig er på vej og den nye Ergobaby Embrace… Og nu håber jeg virkelig at jeg kan få Carlsen til at blive sådan én, der gider blive båret. Here’s to hoping!

Månedens outfit…

♥ Det ser I her – sådan påtænker jeg, at leve mere eller mindre hele oktober bortset fra ballerinaerne – det’ for koldt.. Frakken er fra Zara (og awesome!), toppen er en gammel sag fra H&M (men den her ligner), jeans’ne er fra H&M, solbrillerne fra byIC og hårbøjlen er fra &Copenhagen.

Månedens samarbejder…

Jeg synes selv det er sjovt, at læse hvad folk har i pipen rent professionelt, så derfor dette punkt – jeg er nok farvet af selv at være ‘i det’, så hvis det er uinteressant må I sige til<3

♥ I oktober starter jeg ligeså stille op med at arbejde igen – måneden består primært af indhold med mine faste partnere og ambassadørskaber, nemlig en videoskydning med GRAM (det glæder jeg mig rigtigt meget til), indlægget fra Rosendahl, som I allerede har set, Halloween-sjov med Philips Hue, lidt instagram for Lidl Lupilu og en status på mit forløb med Smiledesigns, lidt kropspleje (God knows I need it) med Matas og en snak om amning med Philips Avent (på insta kun). Så lidt blandet godt, synes jeg selv.

Månedens cravings…

♥ Stor blød varm strik – jeg har købt den her fra Designer’s Remix i både hvid og grå (og kan ikke beslutte hvilken jeg skal beholde)

♥ Rødvin…. Og pastaretter.

♥ Voksentid med min mand… Jeg (gen)læste det her indlæg hos Sofie forleden og det er ret præcist, sådan det fungerer hjemme hos os lige for tiden. Det er en fase, I know, og det bliver nemmere, I know, men derfor kan jeg godt stadig savne ham den lange lidt.

De her støvler fra New Zealand boots, som er på vej med posten (i gave, så reklame!) – jeg har lokket et ekstra par ud af dem, til én af jer, så der kommer også en lille hyggelig efterårs giveaway på insta i næste uge.

Det her spejl fra Ferm Living, som jeg v i r k e l i g t gerne vil have (… mangler virkelig et helfigursspejl herhjemme), men som jeg har skrevet på ønskelisten til jul istedet.

 Kommentarer (6)
    • Mjjaaa – der er ikke stretch i tror jeg, så ikke vildt bløde. Og måske marginalt til den lille side? 🙂

  • Haha, troede lige der stod “månedens medarbejder”, og tænkte at det var vel nok et smart tiltag 😂 så det har jeg lige indført herhjemme ❤️

    • Hahaha – det vil jeg også gøre. Månedens medarbejder er i denne måned (surprrriiiise) mig selv!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top