Du læser nu
Mandagsreboot og ilt til hjernen..

Mandagsreboot og ilt til hjernen..

Hver mandag starter Elise og jeg ugen lige hér i Hørsholm Slotshave – det startede egentlig fordi vi går til babyrytmik i Hørsholm Kirke (der ligger tæt ved), og hvis ikke transport og formiddagslur skulle gå helt i koks, så måtte vi hellere komme tidligere og gå en tur i området… Og nu er det altså blevet et fast ritual og den bedste start på ugen, jeg overhovedet kan forestille mig.

Udover, at der er fantastisk smukt, så er det også bare rart, at starte ugen med lidt ilt til hjernen – en slags mandagsreboot. Jeg trækker vejret ekstra langt ned i maven, lader skuldrene falde og får styr på ugens planer, som vi triller rundt dér, mellem de mange smukke træer.

Vi hilser på hunde (det er en hundeskov, nemlig), kigger på fugle og hvis det flasker sig, som moderen ønsker, så tager Elise også en formiddagslur i klapperen, mens jeg sipper langsomt af to-go koppen og nyder en omgang fred og ro.

Det er noget jeg har skullet øve mig på, iøvrigt. Det der med at leve livet langsomt. Kloge Emma kalder det flow og nærvær og det føles som to meget rigtige betegnelser – for egen regning har det været noget med at øve mig på, at alting ikke behøver at gå så stærkt, som jeg havde behov for i mine 20ere. Roen har ramt mig, med alderen. Det adstadige tempo, ligeså.

[Jeg synes her er så vildt smukt, at jeg næsten taber pusten]

[Mit stroller game havde ikke været det samme uden min Blaire-kappe. Jeg lever i den lige for tiden – så meget, at der netop nu er en ny version på vej til matriklen]

[Pusletasken med Elises navn indgraveret er en gave fra LaChrissendet er hendes eget design for Markberg. Min gamle fra CamCam var decideret slidt op til sidst – helt falmet i farven og havde totalt tabt formen. Den her er så smart – gode ruminddelinger og bare vildt lækker i kvaliteten. Den glæder jeg mig til også at bruge til næste barsel – når den tid kommer;)]

[Et ægte bloggerbillede. Det var så lidt]

[Et træ i flammer]

[Kig op! Der er magisk deroppe for tiden]

[I umiddelbar forlængelse af Slotshaven findes Arboretet, som er Danmarks største samling af træer og buske – mere end 2000 arter er plantet i parken hér, som led i forskning af, hvordan forskellige sorter klarer sig på dansk jord…]

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top