Du læser nu
Elises 2års fødselsdag..

Elises 2års fødselsdag..

Vi fejrede Elises fødselsdag for familien igår – lidt forsinket, men vi var til bryllup i sidste weekend, så Elise var hos farmor og farfar og vi var til fest, og dermed var det altså ikke sådan meget oplagt at invitere til fødselsdags-festivitas. Og hun er jo heldigvis ligeglad <3

Det var ikke fordi det skulle være det helt store setup i år, så vi inviterede til fødselskage og kaffe – og så serverede vi lidt ost, pølse og rødvin efterfølgende.

Kagen havde jeg bestilt hos Bakemyday og det hele kunne klares online, så jeg kunne gøre det i en sen nattetime og så bagte jeg selv en oliven foccacia til tapas, lavede en hjemmelavet pesto og serverede vores favoritter fra delikatesse-afdelingen i den lokale Meny. Very easy!

Og sådan blev traktementet altså – og det virkede til at være et hit hos både store og små. Den lille hovedperson labbede kage, gaver og opmærksomhed i sig, og forældrene formåede med nogenlunde held at holde styr på både unger og gæster undervejs;)

[Den smukke kage fra Bakemyday – jeg havde bestilt til 15 personer, selvom vi var 9, for det er træls at løbe tør for kage… Men altså – vi har halvdelen til overs, så man kan godt bare bestille til det antal man er;)]

[Den lyserøde hørdug og lidt pynt fra gemmerne]

[Jeg var trukket i min nye Stine Goya-kjole, som jeg linkede til forleden dag]

[Forventningens glæde og spejden efter fødselsdagsgæster<3]

[Min foccacia – blev meget tilfreds med resultatet.. Super luftig og saftig krumme og sprød, nærmest karamelliseret skorpe]

[Lidt lyserøde tassles må der til, når det sådan er fødselsdagsfest]

[Og genbrug af sidste års ‘Happy Birthday’-guirlande.. Perfekt at have den slags liggende, for jeg har nok været lidt dårligere forberedt i år end jeg var sidste år, haha]

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top