Du læser nu
#Onsdagsønskelisten – god strik, hurtige sneaks, uldne palietter og lidt flæser..

#Onsdagsønskelisten – god strik, hurtige sneaks, uldne palietter og lidt flæser..

Det er virkelig blevet efterår – omend solen lige nu brager ind af vinduerne, så føles det lidt som en sidste krampetrækning inden den for alvor mister taget og kun vil kigge frem nu og da indtil foråret. Luften er klar og krisp – og bladene har fået de smukkeste farver. Ihvertfald hér i området.

Ugens ønskeliste bærer bræg af vejrskiftet – men også lidt af barsel – og den får I her:

 1. Fine flæser fra Stine Goya. Jeg troede den var hvid-hvid da jeg så den først, men den er mere elfenbensfarvet og virkelig smuk. Jeg tror det kunne være årets julekjole. Og barnedåbskjole.
 2. Jeg elsker blød, fluffy strik og har besluttet mig for at forsøge, at lade være med at købe for meget af den billige slags med akryl i, for jeg synes simpelthen de holder for dårligt. De fnulrer alt for hurtigt og kommer til at se tarvelige ud. Istedet prøver jeg at investere i få, men gode. Nu må vi se om jeg kan holde det;) Denne sag er i cashmere og sådan en garderobe-klassiker.
 3. Uhyre fin hårbøjle med bling
 4. Blød strik fra Designers Remix – jeg har den på i indlægget under dette og den er altså virkelig rar.
 5. Hurtige sneakers – perkfete til at trille med barnevogn og nemme at hoppe ud af nede i vuggestuen, når der skal hentes.
 6. Jeans i pænt snit og pæn vask fra Arket – og endda med lidt stretch.. #welldontmindifido
 7. Avs, Blaire slår til igen. Virkelig flot oversize ulden sag med palietter. 
 8. Og én af de lodne fra H&M – der er noget fint ved farven.
 9. Varme futter i ruskind og læder

Blødt og varmt, må være en slags tema for ugens liste. Der er nu altid noget rart ved at ønske en ny sæson velkommen.

 Kommentarer (2)
 • Hi søde Christine.
  Jeg ville bare tippe om at linket til de smukke varme gutter går ind på bamsejakken fra H&M.
  Og så kan jeg vel også ligeså godt benytte mig af at jeg er igang med en kommentar, at sige tak for en dejlig og reel blog. At du deler på både godt og ondt og så din alt for lækre stil, i hjem så vel som outfits 😃

  • Hov! Det må være den svampede barselshjerne, der har været på spil. Tak fordi du sagde det – jeg retter fluks.

   Og tusind tak for søde ord, ditto. Jeg holder meget af mit lille univers her, så jeg bliver rigtigt glad, hver gang nogen giver udtryk for, at det er rart at læse med<3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top