Du læser nu
Udflugtstip: på tur til Danmarks Tekniske Museum..

Udflugtstip: på tur til Danmarks Tekniske Museum..

Jeg ved ikke om I er andre, der kender det, men herhjemme har vi en ‘regel’ om at vi helst skal på en udflugt hver weekend, for ellers bliver vores lille tumling lidt som en hoppebold i en glaskrukke. Lidt for fuld af energi og på grænsen til destruktiv.

Så vi prøver at finde på gode ting vi kan lave sammen som familie, og i den forgang weekend blev det altså til en tur på Danmarks Tekniske Museum. Måske det kan tjene som inspiration for nogle af jer?

Vi ville egentlig have været på julemarked, men weekenden berigede os med to dages heldagsregn og tanken om at gå rundt i mudder til knæene og blive drivvåde med to små børn, var trods alt ikke så tillokkende. Så vi fandt på noget andet. Noget der kunne foregå indendøre.

Jeg har et par gange fortalt, at Elise er virkeligt begejstret for toge. Og busser. Og for nyligt også traktorer. Og for et par år siden, var jeg på Danmarks Tekniske Museum med min nevø og niece og huskede det som et stort hit.. Så sådan blev.

LÆS OGSÅ: På familietur med juletoget…

Og det var virkelig hyggeligt og en god formiddagsudflugt – der var ikke ret mange mennesker (rart og kærkomment her midt i decembers vanlige mylder) og børn er gratis. Voksne koster 95kr og der er åbent alle ugens dage.

Man kan gå på opdagelse mellem flyvemaskiner, veteranbiler, rumraketter, jagerfly, lokomotiver og meget andet.

Det hele foregår i en stor hal, så der er lidt køligt – men man er i læ for regn og blæst, og dét kan jo noget her i de kolde måneder. Vi brugte en god times tid, men kunne nok godt have brugt mere – vi var bare kommet lidt sent ud af døren og skulle nå hjem inden middagsluren, så derfor blev det lidt kort. Har man store børn (6-7 og op, tror jeg man kan få tiiiiimer til at gå).

Måske en idé, hvis der skal ske noget i juledagene?

 Kommentarer (4)
  • Tak for tip 🙂 Jeg eeeeelsker idéer til udflugter med børn, kommer så nemt til at køre i samme rille (selvom det jo heller ikke altid er dårligt, de små er jo ofte ikke kede af gentagelser, men for de voksne kan lidt afveksling i al fald være ganske rart, og så har det bare været sådan nogle fine ting du har anbefalet på det seneste <3

    • Dejligt, hvis det kan inspirere – jeg synes også selv det er svært at ‘finde på’, så jeg har en liste på min telefon, hvor jeg noterer idéer, når de dukker op. Ellers er jeg altid helt blank, når det kommer til faktisk at skulle afsted 🙂

  • Det lyder herligt! Må der pilles ved tingene? Er der noget der kan gå i stykker? Er der reb msn ikke må gå ind bag?
    Helsen moren til en ægte 2,5 årig pilfinger med hang til maskiner

    • Hmm – det er lidt blandet. Jeg vil sige, at det der er i børnehøjde må der generelt pilles ved. Jeg var ihvertfald ikke nervøs for Elise og hun er en seriøs piller også <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top