Du læser nu
På det seneste…. #6

På det seneste…. #6

[… På det seneste har jeg været på tur. Til tandlægen, i Torvehallerne og bare ude omkring. Jeg ved ikke om det er helt forbudt at skrive (?), men jeg er begyndt at køre med Carl på forsædet istedet for bagsædet og det gør en kæmpe forskel for os begge to. Jeg kan meget bedre overskue at køre nogen steder nu, hvor jeg ikke har en skrigeballon på bagsædet]

Er jeg den eneste, der går og har fornemmelsen af, at vi endelig er på vej ud af den der dødsvinter, det føles som om har varet i en halv menneskealder? Phew, det har holdt hårdt. Muligvis føles det ekstra træls, fordi jeg er på barsel og dag ud og dag ind triller rundt bag barnevognen i regnvejr. Og stadig ikke har en regnfrakke. Suk.

Here’s to hoping, ihvertfald!

Og halleluja for at vi fik et skud solskin på ferie. Det var vidunderligt. Lever stadigt højt på den uge, aaah.. Ikke mindst når jeg ser billeder.

Og hermed altså en lille omgang “På det seneste…” – blandet godt af glimt fra min kamerarulle. Naturligvis lidt mere azurblåt end vanligt, men det skyldes jo altså en helt vidunderlig ferie. Ruller I langt nok er der nu også nettrusser og andre herligheder 😉

[…. Nydt den her udsigt. Det er ikke så tit at ‘badeferie’ og ‘storby’ går hånd i hånd.. På den vis synes jeg at Dubai kunne noget:)]

[… Hængt ud med prinsessen for det hele. Hun er vidunderlig]

[… strikket! Omend ikke disse to. Det er ungernes farmor der kan spytte sådan en bamsesweater afsted på et par timer. Wild]

[.. Været forbi søde Mette i Birkerød. Det er måske reklame? Det ved jeg ikke? Jeg bliver aldrig inviteret (ha!), men booker selv og beder altid om lov til at betale. Får aldrig lov. Hun er festlig og hjertevarm, hende Mette. Og jeg vil gerne støtte lokale initiativer. Hun har tilbudt at koden Acie15 kan give 15% på alt – alle behandlinger, alt i webshoppen – resten af året. I skal bare følge os begge to på instagram. Det synes jeg er fair nok]

[… Haft den her lille mus på maven i varmen – elsker at have ham med på eventyr. Hjerte mod hjerte. Iøvrigt havde han solhat på, men da dette billede blev taget, var jeg netop trådt ud af døren bag mig og 5 m længere henne satte jeg mig ind i en taxa, så jeg følte ikke lige, at det var kampen værd for de 10m]

[… NYDT at de her to endelig begynder at have lidt glæde af hinanden. Det er FANTASTISK!!! ENDELIG VENNER! HURRA]

[… Har jeg haft det grineren med den her lille bademus..]

[… er jeg startet med grød og Carl gir’ ca. zero fucks.. Suk]

[… Har jeg sukket over min storebrors badekar. En eller anden dag kommer han hjem fra arbejde og så ligger hans lillesøster og skvulper med en Gin Tonic i hånden. “Hva’ så brormand?”]

[Været sentimental og kigget tilbage på Carls allerførste tid, nu hvor han netop er rundet et halvt år. Der var engang – med nettrusser, morgenmad på sengen, far på barsel og verdens mindste lille søde Carl]

[Hvis hun fik lov kunne hun bade dagen lang – det er iøvrigt derfor jeg synes det var vigtigt, at finde et sted, hvor klimaet var til, at hun kunne bade ligeså meget hun havde lyst til. Jeg gad ikke bruge min ferie på at diskutere “nu holder vi lige en lille pause” med min viljestærke two-nager]

[Har jeg nydt den her farveeksplosion af tørrede fin-sager i Torvehallerne]

[… Kigget højt til vejrs. 800meter venner. 800meter!]

[Købt lyserødt pampasgræs… How could I not?!]

[Haft en solid ballonfest med den her lille hoppemus. Der er SÅ meget fart på. Altid. Hun er vidunderlig. Har jeg sagt det!? 😉]

[Ligget i fred og pillet mig selv i navlen under en parasol i en hel time. EN HEL TIME. Aaaaahhhh]

 Kommentarer (0)
  • Forstår dig fand*e godt mht. autostol og skrigeri på bagsædet. Vi kan ikke slå airbaggen fra i vores bil, så vi gik (måske lidt tidligt,han var “kun” 5 måneder, men kravet var at han vejede 10 kg., og det gjorde han #tyk) over til autostolen der kan være fremadvendt og dét har virkelig også 100 % afhjulpet sure miner ved kørsel. Men okay, men forstår dem jo godt.. så ophidsende er det jo heller ikke at sidde deromme alene og glo ind i et bagsæde. God weekend <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top