Du læser nu
Vi er på forsiden!… Og lidt weekendtid.

Vi er på forsiden!… Og lidt weekendtid.

Ja, eller vores spisestue er. På forsiden af norske Boligdrøm. Og på hele 14 sider inde i bladet. Det synes jeg er sjovt – og det gør mig både stolt og glad, at der er nogen, der synes at vores hjem er dejligt og inspirerende. Det må man sikkert ikke sige højt, men altså. Undskyld så.

Og lige nu sover hele mit lille hold middagslur. Den lange har slidt og slæbt med naboen i haven hele formiddagen, så han fortjente siesta. Og jeg nyder stilheden, fred, en halv direktørsnegl, varm (!) kaffe og tid til at læse den fine reportage. Mens jeg smiler lidt af billederne – både fordi de blev taget 4 dage før jeg fødte Carl (shiiiiiit, jeg var højgravid), men også fordi mit hjem normalt og til dagligt slet ikke ser så ordentligt ud. Men altså. Vi ville jo alle lige pudre næsen, hvis vi skulle på tryk, og det gjorde min stue så altså også…

Faktisk får jeg allerede besøg igen om et par uger. Men denne gang i haven til en havereportage, så jeg må hellere få fjernet det værste ukrudt omend jeg læner mig opad noget Rocco sagde for et par uger siden: skvalderkål er jo bare en plante vi ikke har lært at elske endnu. Ik’?! Heh.

Resten af weekenden er slap. Eller. Så slap som noget er med to små størrelser under 3 i huset. Vi skal forbi min storebror med en fødselsdagskage – han fyldte 40 i går og så skal vi ellers bare slappe af, rydde lidt op og jeg drømmer om en tur i Jeem&Fix, så jeg kan blive færdig med et lille DIY-projekt jeg går og fifler med.

Vi har bestilt mexi-mad fra Maexico (dét der tidligere hed Barburrito) i sådan en måltidskasse, så der er lagt op til hygge og afslapning. Og måske en lille lørdagscocktail til de voksne? På sin vis synes jeg også det er lidt hyggeligt med regnvejr. Det lægger sådan en dæmper på verden. Indbyder til langsomme takter indendørs og dyner i sofaen. Og måske en gang pandekager?

Rigtig god weekend, søde damer❤️

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top