Du læser nu
Bolig: 11 favoritter og en rabatkode til ILVA…

Bolig: 11 favoritter og en rabatkode til ILVA…

Vennerne! Jeg har simpelthen fået lov til at lege med ILVA endnu et år – og for at sætte året igang på rette facon, har jeg – for første gang nogensinde – også fået lov til at dele min helt egen rabatkode.


EGHOLM30

Giver -30% og gælder både i varehus og online. Den gælder fra i dag og til d. 13/12 på LINKET HER.

Koden gælder ikke Fund, i forvejen nedsatte og Fast Pris varer.


Og i den anledning får I lige et par af mine favoritter – der er flere hvor de kommer fra, men det ved I nok godt. Fx Heaven, som vi selv har stående og som I kan se på billedet fororven. Og som går og tillader mig, at være lidt stolt over, nu produceres i en lys standard-farve, fordi I er så mange, der har bestilt den samme, at ILVA tænkte, at det nok var kvikt at få den lavet som andet end specialbestilling. Anyways – der er så meget godt. Og -30%. Det kan man da forstå!

 1. Et flot rundt spejl magen til det vi har hængende på badeværelset (Ø110cm)
 2. Den lille marmor-dims, som jeg elsker – og som mine børn bruger til iPad-holder (savages)
 3. Jeg siger ikke, at jeg skal have ny sofa, jeg siger bare at DEN HER ER VIRKELIG pæn. Og fås i et smukt bouclé-stof i butikkerne.
 4. De gode bouclé-puder jeg selv har stående.
 5. Et pænt organisk spejl til en god pris
 6. Pænt billede
 7. Og den flotte skulpturelle Senso vase
 8. Elsker den her pude
 9. Det her spejl! 
 10. Og den lille skøre knude, som jeg faldt pladask for, da jeg stylede ‘Den Blå Sofa’
 11. Flotte Julia, som er kommet i en smuk linned, der vil passe så flot i sommerhuset. Av, den er jeg lun på.
 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top