Du læser nu
Lyt, læs og se i Juni: om P-piller, verdensøkonomien, talentspild og kvinder der gør karriere…

Lyt, læs og se i Juni: om P-piller, verdensøkonomien, talentspild og kvinder der gør karriere…

Det er sommer, det er sol og det er…. well… fredag!

Og i øvrigt på høje tid med en gang inspiration til, hvad I kan læse, lytte og se – måske bag barnevognen, måske i en solstol, måske på stranden, måske under dynerne på regnsvejrsdage, som Elise altså gjorde det i sidste weekend.

“Mig slapper af”.

Fair, lille skat. Hyg dig<3

Det kan du læse:

☕️P-Piller fucker med kvinders hjerne… Da jeg så overskriften tænkte jeg, at det måtte være pseudovidenskab og clickbait. Så så jeg at den kom fra Weekendavisen. Gisp. Tankevækkende læsning.

☕️Den her talte, indrømmet, lige til mig og synes det var en rar modvægt til megen anden retorik om samme emne: “Det er ikke talentspild, at være sammen med sine børn

☕️Jeg tror vi var mange, der holdt vejret og var virkeligt nervøse for økonomien for et par måneder siden. Både verdensøkonomien og privatøkonomien. Stod vi foran århundredets finanskrise? Her er lidt solskin, at holde fast i: Vild milepæl for danske aktier: Hele Corona-nedturen er indhentet på bare 3 måneder…

☕️#blackouttuesday sidder stadig i mig (as it should!), og jeg vil gerne blive klogere og forstå. Jeg så Katrine Engberg anbefalede denne, så den har jeg nu bestilt. “Why I’m no longer talking to white people about race“.

☕️Og lidt ananas i egen juice, men har I læst afsnit 1 og 2 i investeringsføljetonen? Det første handler om hvordan jeg selv kom igang (hvor meget jeg startede med og hvad min strategi er) og nr to handler om ETF’er og hvad de er for nogle, og hvorfor de pludselig er blevet så populære.

Det kan du se:

📺 Jeffrey Epstein: Filthy Rich på Netflix; jeg er nærmest tom for ord over den her.

📺American Son på Netflix, Kerry Washington er fantastisk dygtig. Og igen. Tilbage til den med at blive klogere.

📺Og så en følge af Corona-krisen jeg s l e t ikke havde overvejet, men som fik mig til at gå og tude en hel dag. “Horisont: De uafhentede babyer“.

📺Og i den dumme ende: AgurkeMor er på Tokken. Det sker her. Jeg ku’ bare ikke lade være og det ere 100% fis og ballade og ikke spor andet, der lander der.

Det kan du lytte til:

🎧”Vildskud” af Julie Hastrup er månedens lydbog hos mig. Den tegner godt!! På Mofibo.

🎧Podcasten “Karrierekvinder” af Rikke Kristine Østergaard og Naja Lind Rasmussen, Podimo.

🎧Og lidt mere letbenet: “Rytteriet – Poul og Fritz i virkeligheden”, Podimo.

 

Jo det var månedens medie-inspiration (om man vil). Del endelig, hvis I er faldet og læs-, lyt- eller se-værdige sager❤️

 Kommentarer (3)
  • Tak og uendelig meget tak for de nonchalante referencer til feminisme- og racistisme-problemstillinger. Vi har brug for at normalisere det at tale om tunge problemer og uddanne os selv i hverdagen. Det at læse en bog der omhandler racisme KAN være en del af vores hverdagslæsning og behøver ikke at være altoverskyggende og ekstremt. TAK TAK TAK!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top