Du læser nu
På det seneste: pighvar, vinterbadning og vind i håret…

På det seneste: pighvar, vinterbadning og vind i håret…

Mandag og jeg er tilbage på pinden. Omend ikke helt på fuld tid endnu, for den lange holder ferie og jeg vil også gerne holde lidt fri sammen med ham og børnene, mens vi kan. Batterierne skal lades op til et langt efterår. Og en ditto, vinter.

Jeg plejer altid at have ferierne, underforstået rejserne, som pejlemærker ude i horisonten, når sommeren slutter. Vi skal derhen, til dén uge, den rejse, den ferie. Men ikke i år. Det siger selv, skulle jeg lige til at skrive, men det gør det jo egentlig ikke, for grænserne er jo forsåvidt åbne, men ja. Jeg er der ikke endnu. Vi er der ikke endnu.*

I stedet har vi nydt den dejligste sommerferie herhjemme – og den får I lidt glimt fra hér. Blandt andet har jeg badet, som I måske kan spotte på billedet foroven. I al slags vejr. Én gang om dagen, sådan var ambitionen, og det er næsten og lykkedes. Selv når det føltes som vinterbadning. På det seneste har jeg derudover:

[Spist pighvar… Mhmmmm… Er den ikke flot?… Eller.. Ja eller ret grim egentlig. Men you know what I mean..]

[Været ude og sejle]

[Chillet her.. Med den der virkeligt gode bog, jeg tippede om forleden]

[Været imponeret over mine roser. Wauw, de har været flotte i år]

[… Bagt surdejsbrød. Det er lidt en genganger, I know, men jeg bager virkelig også mange. Nu ønsker jeg mig en bread challenger i fødselsdagsgave, men det går jeg ikke, haha]

[Haft vind i håret og grødpouches i håndtasken (#momlifebelike). Vi har været på Gavnø Slot et par gange og gå tur i rosenhaven, leget på legepladsen og klappe gederne]

[Sovet middagslur med hende her]

[.. Drukket meget vin.. Og spist mange jordbær.. Jeg har fundet en roséfavorit, som jeg skal have delt ved lejlighed]

[Leget. Meget. Haft overskud og tid, til netop det. Det har min morsamvittighed det godt med, for jeg er ikke så god til det]

[…. Igen. Danske jordbær.. Mhmmm… Så gode. Særligt gode i år? Eller det noget jeg bare bilder mig ind?!]

[Plasket!]

[Lukket barselskapitlet bag mig. Antagelivis min sidste af slagsen, og lige nu gør det mig ikke noget, men man kommer jo nok til at savne tiden en dag]

[Spist rigtigt meget varmrøget laks, direkte fra rygeovnen på Martens Røgeri]

*.. det er lidt ligesom de der sko med firkantede snuder. Dér er jeg heller ikke endnu, men derfor synes jeg ikke at folk, der er, er idioter. Bare så jeg ikke misforståes:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top