Du læser nu
På det seneste: lange efterårskygger, pressede mor-skills og et par hus-projekter…

På det seneste: lange efterårskygger, pressede mor-skills og et par hus-projekter…

Det har været en helt skør uge hjemme hos os – af mange årsager. Men nu er weekenden lige om hjørnet og jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg glædede mig ekstra meget. Og oven i købet skinner solen lidt lige nu. Og det virker til at vi er igennem den værste skørhed på hjemmefronten – omend det aldrig holder op med at være bare lidt skørt, når man har to små på 1 og 3. Ha. Der er altid lidt cirkus hjemme hos os.

Og sådan har livet altså ikke budt på de mest spændende eskapader lige i denne uge. Jeg har mest bare været mor. Men heldigvis gemmer arkiverne på lidt af hvert. Stort og småt. Og således altså lidt af dét jeg har lavet på det seneste:

[Nydt løvfald og regndråber…. Og en lille sød panda-bade-bombe med Elise i karret]

[Lange efterårsskygger og min hjemmegjorte kunst på væggene… Jeg synes det er blevet pænt]

[Været på hotel. Med mine veninder. I kjole og hårbøjle. Og fine sko. Og drikke vin. Min mødregruppe med Carl, har udviklet sig til nært nært venskab med en lille håndfuld damer jeg holder ekstra meget af]

[…. Bestilt tid til frisøren. Og tørret hortensiaer over hele huset til årets adventskrans]

[Cravet surdejsbrød og croissanter og derfor besøgt Andersen&Maillard i Nordhavn.. Jeg synes virkelig der begynder at være nice derude]

[… Drukket ekstra meget kaffe. Og har været lidt for forfalden til “Efterårslatten” fra Espresso House]

[Fået mine mom-skills sat på prøve. Både af en threenager der havde et legit meltdown i Føtex, men også af en lille fyr der bare havde rigtigt rigtigt ondt for tænder. Magtesløsheden var i begge situationer til at tage og føle på]

[Fået sat en hylde på pejsen – og nu tænker man ikke over, at det nogensinde har været anderledes]

[Været ret stolt over at have lavet det her lille optursmennesker, der stråler af selvsikkerhed og bliver rost for sin omsorgsfuldhed af pædagogrene i børnehaven. Jeg ved godt at alle mødre er stolte (and we should be), så undskyld min lille svada her. Jeg ved godt den er kikset. But I’m just a mom]

[… Og ham her er no different – lille, sjove, festlige fyr, der langsomt viser mere og mere personlighed. Fuld af fis og kærlighed]

[… Været på legeplads med Gudmor Sidse og mine guddøtre. Og Elise. Selvvalgt familie <3 Og så har jeg prøvet at have en stand på sådan en børneloppe… Det gik ok – overvejer et indlæg med erfaring, men er i tvivl om det bliver lidt for snævert?]

[Drukket vin på sofaen og spist ost&pølse med den lange.. Stadig mestre i hjemmedates]

[Været på søndagsgåtur med familien.. Og den lange, der havde bestilt 300m kabel i en lille elegant pakke. Og indkørt et børnehavebarn, hvilket er for vildt, for hvordan blev hun så stor?]       [.. Og haft en minigraver i indkørslen – genial underholdning for husets mindste]

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top