Du læser nu
En weekend der var..

En weekend der var..

Har I haft en dejlig weekend? Det har vi. Jeg, i særdeleshed. En virkelig virkelig dejlig weekend.

Min bedste veninde fyldte 35 og havde inviteret en håndfuld damer til fødselsdagsmiddag med kok, vin, drinks og andre af den slags ting, man (.. jeg, ihvertfald) har savnet i en menneskealder. Det føltes næsten, men også kun næsten, som i ‘gamle dage’. Mens gruppechatten tidligere havde gået på “hvad tager I på???”, så gik den i lørdags på “er der nogen, der ved, hvor lang ventetid der er på tests dér og dér?”. Én af pigerne måtte endda stå og vente ude i opgangen indtil hendes negative prøvesvar tikkede ind på sms’en. Helt skørt. Hvem skulle nogensinde have forudset hvilken verden vi lever i i dag? Nogle dage synes jeg, at man har vænnet sig til det. Andre dage, bliver man mindet om, hvor vanvittigt det hele er.

Anyways. Det var ikke dét, det skulle handle om. Det skulle handle om en vidunderlig weekend. Hermed 12 derfra:

[Startede weekenden med en tur til tandlæge (og for 4500kr ny bideskinne, suk) og et kig op på en flot mor]

[I mit gamle job blokerede jeg en fredag eftermiddag i kvartalet til at rydde op på mit skrivebord, min computer og mine reoler. Stakkene akkumulerer sig langsomt omkring mig. Den vane genstartede jeg i fredags og ryddede op i reolen, der på få måneder var sandet til af diverse jeg ikke lige vidste, hvad jeg ellers skulle gøre af… Vidunderlig følelse, at sætte sig på  kontoret mandag morgen!]

[Fredag aften får Elise lov til at være længe oppe – når Carl bliver lagt i seng kl 19 er der Disney Sjov og så hygger vi sammen. Hun får lov til at se iPad, mens forældrene ser et afsnit et eller andet. Det er helt hjernedødt hyggeligt]

[En tur på planteskolen og havenus lørdag formiddag. Jeg er begyndt, at holde rigtigt meget af det der haveri]

[Lørdags-tøjkrise inden damemiddag – helt underligt at tage pænt tøj på igen, men også meget dejligt]

[Og en nat helt alene for første gang i længere tid end jeg kan huske. Kom i seng kl 3 og behøvede ikke bekymre mig om at skulle tidligt op og være mor.. Vågnede alligevel kl 8:30 og listede forsigtigt afsted, så min bedste veninde kunne få lov til at sove ligeså længe hun ville – uden at skulle tage sig af hverken mig, hendes børn eller andre]

[Og så hjem til den her lille fyr, der havde været alene hjemme med far, mens den store var hos farmor. Ned og vinke til togene, hyggelige snakke med naboerne over hækken, et dele-pøllehorn og en fællestur i karret]

[Og til sidst et farvel til en virkelig flot og varm forårsdag med solnedgang over terassen, der vist trænger til lidt kærlighed. Det må være ugens projekt – nu er sæsonen vist igang!]

Jeg håber I får den dejligste uge derude❤️

 Kommentarer (2)
  • Årh det lyder som en skøn weekend! Jeg glæder mig også til at kunne dresse up igen! Heldigvis har jeg også indviet haven med både blomster og krydderurter i weeekenden, og sidder pt. og nyder synet med en kop kaffe i solen, så jeg klager bestemt ikke ☀️

    • Det lyder så dejligt – jeg var også igang med krydderurter i weekenden, men mangler stadig mange blomster i diverse krukker. Det ser lidt sølle ud lige for tiden. <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top