Du læser nu
En weekend, der var: rosésæson, en husrenovering, små veninder og et glimt af fortiden…

En weekend, der var: rosésæson, en husrenovering, små veninder og et glimt af fortiden…

Jeg holder som regel fri i weekenden, hvis man kan sige det. I den forstand, at der ikke kommer nyt indhold her til domænet. Hvilket måske egentlig er skørt, når jeg tænker over det, for måske det netop er i weekenden, at I faktisk har tid til at læse det (… Ehr – byd gerne ind. Læser i løbende eller catcher i op i weekenden? Det kan være jeg skal tænke omvendt egentlig). Anyways. Sidespor. Men det handler jo i høj grad om, at jeg (ligesom alle andre) bruger min tid i weekenden på at være sammen med min familie.

Og på at være mor. Og således også i den forgangne weekend. Nu er det derimod mandag og huset er foruroligende stille. Jeg hører Zetlands helikopter, mens jeg hamrer i tastaturet og opvaskeren kører i køkkenet. Men. Ellers. Stilhed. Helt uvant ovenpå sådan et par dage med fuld knald på.

Og det var en dejlig weekend i denne omgang. Dejlig fordi vi igen så venner, som vi ikke har set længe. Og familie. Og den slags. Weekenden i glimt får I her:

[Leg under magnolietræet – det blomstrer i fem minutter, så om lidt er det slut]

[Weekendmad på hver sine ende af spektret – jeg ved godt hvilken variant jeg foretrækker, men altså…. Børnefamilie-life. Og den lille numse får I med i købet;)]

[Et sving forbi LaChrissens nye hus – så sjovt at se sådan et stort projekt tage form. Jeg holder meget af hende. Og hendes familie. Hun er én af dem jeg bruger flest timer i røret med – ikke mindst fordi hun har børn på samme alder som mig. Og når jeg synes det hele sejler og jeg er sendt til tælling, er det rart at høre at andre har de samme kampe<3]

[Nye sandaler, som mor har købt for store (suk) – men de var på -25% hos Boozt (hvis andre er i markedet)… Og lykke i form af et smykkeskin fyldt med juveler fra ‘Tante Lemmily”. Eller rettere. Fra Tante Lemmilys søde mor- Lene]

[Et dyk i mine forældres fotobøger og en lille dame på fuglekig i det lokale gadekær… Der kom en svane lidt vel tæt på den ene dag – I skulle se mig få klapvogn og børn på nakken.. #ses]

[Lørdagsmiddag à la den lange der laver verdens bedste carbonara og en lille mus, der var så træt at hun faldt i søvn med alt tøjet på]

[To små søde veninder og kig til vores tomatplanter, som jeg sådan håber jeg kan holde i live… Giver det 50/50 pt.]

Og en skål. Jeg håber også, at jeres weekend har været fin❤️

 Kommentarer (5)
 • Jeg læser med i løbet af ugen, og samler op i weekenden. Selvom jeg af og til kan savne lidt hygge-læsning i weekenden, kan jeg sagtens forstå behovet for, at du ligesom alle os andre har behov for at holde weekend, og den er fuldt ud fortjent, når du samtidig leverer indhold af høj kvalitet hele ugen.
  Nogle gange gemmer jeg dit og Emily Salomons fredagsindlæg til weekenden, det fungerer fint 🙂

 • Jeg er bare glad for, at du er så aktiv på din blog. Det lader til at blogs lukker og ebber ud på stribe for tiden, så det er dejligt, at det ikke lader til at det sammme er ved at ske her. Hvornår der lige kommer indlæg betyder ikke det store for mig.

 • Skøn weekendupdate med skønne billeder <3

  Personligt tjekker jeg næsten hver dag, og jeg bruger ikke så meget tid på blogs i weekenden, når nu jeg tænker over det. Måske fordi man ikke på samme måde har brug for hygge-læsning på samme måde i weekenden, og springer jeg over en enkelt dag eller to har jeg ikke noget imod at læse to på én gang – så fortsæt endelig hvad du gør. Det virker! 🙂

 • Jeg checker ind løbende i løbet af ugen og læser det, jeg missede i løbet af ugen i weekenden. Så om indlægget udgives torsdag eller lørdag gør ingen forskel for mig, jeg får det hele læst, omend nogle gange lidt på bagkant

 • Hvor ser det bare skønt ud! Savner virkelig venner og vin, når jeg kigger med herinde for tiden.
  Desværre er det som om jeg hele tiden bliver fældet af familiesamkomster og syge børn. Det kan også noget – især det første, men hvor ville jeg bare gerne venindehygge. Trænger til at tale om mig og om dem og spejle mig i dem. Desværre har jeg 1. og 2. syge dag med ældstebarnet i morgen og i overmorgen og familiebesøg nr.10.000 i weekenden.

  Men derefter, så må der komme tid til veninder igen 🙂
  Tak for påmindelsen om at prioriterer det.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top