Du læser nu
Fra barndomsminder til teenageliv… Og nu som voksen.

Fra barndomsminder til teenageliv… Og nu som voksen.

Jeg er kommet i Lyngby Storcenter hele mit liv.

Det skrev jeg faktisk allerede om tilbage i 2017, da Elise ikke var mere end en måned gammel. Det var i helt anden kontekst – men jeg blev alligevel lidt rørstrømsk, da jeg genlæste teksten nu.

Jeg var i Lyngby Storcenter forleden dag, og det føltes skørt somehow – jeg kan huske, at jeg som lille pige var der med min mor, senere som teen med veninderne og op igennem mine 20ere for at gå på rov i H&M, fordi alle de gode sager aldrig blev udsolgt i dén i Lyngby. Og så gik jeg der pludselig med min barnevogn og min lille datter. Det gav et sug i maven, på den gode måde. På lykkemåden.

Det oprindelige indlæg er hér. 

Men det passer altså. Jeg kan huske, hvordan jeg én af min barndoms yndlings-kjoler blev købt i Lyngby Storcenter (den var naturligvis fersken-farvet). Hvordan mine første sko, blev købt i Paw Sko på 1. sal. Og flere af den slags barndomsminder.

Jeg har også tusind minder fra teen-shoppeture med veninderne. Og det var før Lyngby Storcenter fik så mange gode muligheder for mad, som der er i dag, så vi afsluttede altid turen med en tur på Woody’s på den anden side af gaden. Det var også dengang, der var en Zara. Kan I huske det?

Og i dag kommer jeg der altså stadig. Jeg kender hver en lille krog. Hver en smutvej. Og jeg holder altid i den samme zone i p-kælderen (… blå!). Altid.

De seneste par år har Lyngby Storcenter fået et løft – fra åbningen af den gyldne firkant på 1. sal (#iykyk – Arket, &OtherStories, COS og H&M Home) til madmarkedet på Store Torv med alt fra LéLé til Hallernes Smørrebrød. Det er sket mere end én gang at Elise og jeg har fået os en lille delepandekage dér. Og nogle gange, når den lange har været til møder hos Microsoft på den anden side af gaden, tager han takeout med hjem fra ét af stederne på Torvet….

Ooog også et lille hep for den nye babylounge på 1. sal – der er Carl blevet ammet og puslet adskillige gange. Og toilettet er stort nok til, at man godt kan have en søskendevogn med ind.

Anyways. Der er ikke nogen, der har bedt mig om at nævne noget af det her. Egentlig skal det bare handle om at Lyngby Storcenter igen holder åbent. Men I got carried away, og synes der er mega rart i Lyngby Storcenter. Og for et par uger siden, brugte jeg en formiddag på at få klaret nogle af alle de ærinder jeg har skubbet foran mig de sidste nedlukkede måneder. Leggings til Elise, nattøj til Carl, en dørmåtte i Søstrene Grenes vi mangler, en tur forbi boghandleren og købe nogle konvolutter og alt muligt andet fra stort til småt.

 

Jo. Lyngby Storcenter er dér, jeg altid er kommet. Det er sådan et rart sted, jeg kan få alt det jeg har brug for, ligegyldigt om det er til mig selv, til børnene, til gaver eller til boligen og så er der gode faciliteter (nemt at parkere, pusleområde, legeområde, god mad og god kaffe). Det var bare dét❤️

Er der andre på linjen, der også er fra området og har den samme slags minder mon?

 Kommentarer (4)
  • Oh yes! Præcis samme historie som din ❤️ Kom der med min mor hele min barndom (hun arbejdede også i Lyngby), og nu har jeg selv rullet rundt med barnevogn i centeret utallige gange. Har også haft mødregruppen med og masser veninder gennem tiden

    Lyngby (og især centeret) er stadig en favorit!

  • Åh, ja – jeg har også barndomsminder fra Lyngby Storcenter og shopping med min mor, som altid sluttede af med en bagt kartoffel med krydret oksekød i den lille biks bag smykkebutikken 🙂 Min datter har ligeledes været på shopping med mormor der, især efter årets julekjole, som fast blev købt i Lyngby Storcenter hvert år.

    Jeg kommer der stadig en sjælden gang imellem, men efter at have boet 15 år i Rødovre har Rødovre Centrum vundet mit hjerte nu og er klart mit favorit-center – og selvom jeg er nordsjællænder igen nu, kører jeg gerne de 10 minutter ekstra til RC – med rigelig, gratis, ubegrænset og ubesværet parkering 🙂 De kan ikke være med på madfronten, men jeg har hørt, at det er på tegnebrættet, og så er min lykke gjort.

  • 100p også Paw sko. Og alt mit pre-teen-tøj var fra Bad Girls på 1. sal Min mor og jeg spiste altid “båd-is” på en lille café der lå hvor Dulong vist ligger nu – og senere hen utallige varme kakao på Kong Kaffe. Åh, så mange gode ting i Lyngby Storcenter!

  • Jeg er ikke fra området, men lærte Lynby Storcenter at kende, da jeg kom i lære i Lyngby midten af 90’erne (meget belejligt samtidig med, jeg begyndte at tjene penge 😉 ), og jeg er helt enig med dig i, at det er et rart sted at handle. Især fordi man kan kombinere med Magasin og Lyngby Hovedgade, og på den måde få alt man skal bruge indenfor overskuelig rækkevidde. Faktisk blev jeg i sin tid så glad for og vant til Lynby Storcenter, at det ofte er der, jeg tager til, også efter 20 år i København.

    God mandag!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top