Du læser nu
Sommer-postkort…

Sommer-postkort…

Sikke en sommer vi pludselig fik. Jeg havde ellers hørt (over hækken, forstadsstyle) at vejrudsigten så tvivlsom ud i en sådan grad, at naboen overvejede en rejse Sydpå. Så forventningerne var til at overse.

Men. 33 grader. Høj sol. Store is. Glade børn. Masser af badning. Og rosé på terrassen.

Nu er jeg lige hjemme og vende i et par dage, mens den lange og børnene stadig er på yndlings-øen.

Jeg har noget arbejde jeg skal indhente, når nu jeg lagde mig syg lige op til min ferie. Og så skal jeg forbi min mor<3

Jeg håber I nyder sommeren derude – hvor mon I holder ferie i år?

[Sommerblomster og sommeragurk]

[Min feriekop fra Studio Aarhus]

[En lille cykelmyg – han hjuler afsted, så hans mor må sætte Birkenstock-sandalerne i løb… Og et sommerhus, der altså endnu ikke er helt færdigt]

[Aftenbad og to søskende, der (heldigvis) er meget glade for hinanden. Jeg ved, at nogle bakser med søskendekonflikter og det må være så drænende. De her to er inde i en fase, hvor de er virkeligt gode ved hinanden, og jeg forsøger at nyde det så meget jeg overhovedet kan]

[En lille bademand og sommerfødder med en side af hybenroser. Jeg ved godt, at alle mødre synes deres børn er virkeligt cute – men Carlo her, han har sin mors hjerte i sin hule hånd]

[Glad<3]

[Sommernegle og en lidt træt mor – nok er det ferie, men de der to krabater holder mig godt igang]

[Vi bruger også lidt tid på at komme på plads – omend det ikke går så hurtigt… Både fordi det er ferie og varmt.. Og ja… Det omdiskuterede sofabord;)]

[Søde feriebørn – og en mor, der kører en lempelig ferie iPad-politik… Sikkert politisk ukorrekt, men look at me not caring at all;)]

Jo. Ferien har (so far) været god ved os i år. Og hårdt tiltrængt. Og som spurgt foroven – hvor mon I holder ferien i år? Jeg synes store dele af mit instagram feed er rykket til Mallorca (good for them❤️).

 Kommentarer (6)
 • Sidder desværre stadig og sveder på kontoret, jeg får først ferie på fredag og det er kun to uger… Åh jeg kunne bruge en hel måned synes jeg. Men vi har planlagt fire dag ved Bønnerup Strand, der ligger sådan et lille feriecenter, så det må vel være det der ses frem til lige nu.. Eller nej, bare ferie sådan i det hele taget er det der tælles ned til

 • Jeg spurgte efter et billede af det omdiskuterede sofabord og jeg synes det er fint – synes det er så naturligt at det er i træ (og en flot farve) men hvad ville du have valgt for et i stedet?
  nyd ferien!

 • Ser skønt ud altså! Vi har holdt første uge i sommerhuset og nu er vi lige hjemme og vende på Østerbro. Om et par dage starter tour-de Jylland med Legoland, Skagen osv – the whole shabang!
  Vi skulle have været i Berlin, men tror det eller ej alle danskere skule have lavet pas så selv 3-4 uger før afrejse var det umuligt at få fornyet min datters pas. Prøv at spørge om jeg var sur – ikke den store pandemi der sætter stop nej Borgerservice!
  Nå men det endte/ ender sikkert godt alligevel – vejret er jo med os

 • Vi er lige kommet hjem fra først 5 dage i Lalandia med mine søskende og deres børn og så 8 dage på krydstogt rundt i Adriaterhavet med min kærestes familie. Vi startede i Venedig og så gik turen mod syditalien, Grækenland, Kroatien og tilbage til Venedig. En flydende ferie som min kærestes familie har gjort sig i i mange år, men som var en first for mig. Jeg må indrømme at jeg nød det! At vågne op i en ny by med havudsigt og en solbadet balkon hver eneste morgen; det kan altså noget! (Om end jeg også har fået lidt nok af højtråbende italienere der sprøjter i poolen ) Og nu venter endnu 3 ugers ferie hjemme i haven på Østerbro (længe leve lærer-ferier ‍♀️), og i det her vejr er det bestemt ikke at kimse af!

 • Vi er taget på tour de Italien med vores 6 årige datter. Lidt camping, lidt hoteller, lidt Venedig, lidt strand og slutteligt et bucketlist ophold på et boutique hotel i de østriske alper før vi vender hjem på fredag til vores sidste ferieuge i familiesommerhuset i rørvig ♥️ Ps. Vi kører også iPad når vi er drænede. Mens vi kører aperol og virkelig god vin ned

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top