Du læser nu
Garderobe i december: blød strik, fine kjoler, blingede ører og røde læber.

Garderobe i december: blød strik, fine kjoler, blingede ører og røde læber.

Jeg havde en idé om at jeg skulle lade Decembers garderobe-inspiration være et tema over gode jule- og nytårskjoler. Men. For det første har de fleste af os nok fået afblæst et par sociale lejligheder, og for det andet prøver jeg egentlig selv at lade være med at ‘occassion shoppe’ og dermed altså dobbelt årsag til, at lade dén idé blive netop dét, en idé.

Istedet bliver decembers garderobe inspireret af dét den plejer. Og et enkelt sæt røde læber. Men. Det er jo jul. Og mine egne juleplaner (outfitwise, altså) går på den her kjole fra Ellos (reklamelink), som jeg købte sidste år, men som virkelig er god. Havde den lige på til sådan en garderobeartikel til Alt For Damerne og både fotograf og stylist mente, at den måtte de hjem og klikke hjem.

Og det her er altså dét jeg selv går og drømmer om lige nu.

Listen indeholder reklamelinks

 1. Ulden sweater
 2. Blingede øreringe 
 3. Gode blå jeans – er så glad for den her model
 4. Festlig kjole
 5. Gode festlige flats
 6. Grå sweater i mohairblanding
 7. Klassisk sort kjole med metallic effekt
 8. Prikkede strømpebukser
 9. Røde matte læber
 10. Varme fødder (så dem i et vindue i Hamborg og faldt pladask. Totalt hjernedødt køb så must.resist)
 11. Klassisk og clean
 12. Overgangsjakke til lidt lunere dage
 13. Hjørnestenen i min garderobe – de her jeans fra H&M
 14. Skøre sneaks, som jeg ville kigge ekstra efter hvis jeg stadig trillede mange kilometer med barnevogn
 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top