Du læser nu
Klar, parat, juleferie…

Klar, parat, juleferie…

Ja, eller ikke helt endnu, men jeg gør da hvad jeg kan for at nå i mål.

Jeg synes i forvejen at december var lige kort nok på arbejdsdage, men det er som om (med sidste uges pressemøder mm), at juleferien i praksis allerede startede i fredags – omend jeg altså ikke nåede at bliver færdig, selvom jeg gerne ville. Men. Med lidt hjælp fra farmor holder børnene fri – Carl fra i dag, Elise fra i morgen. Og så må jeg skyde en hvid pind efter mange af de der forestillinger jeg havde om ting jeg gerne ville nå inden jul.

Hovedrengøring fx.

Gulvene fik jeg da vasket i en pause i går.

Og det sidste bogholderi må så vente til efter jul. Eller i juledagene. Jeg håber revisor-Gitte kan tilgive mig – det plejer hun heldigvis.

På dagens agenda står:

  • indpakning af julegaver
  • julehilsner til forretningsforbindelser
  • et enkelt telefonmøde med en kunde
  • indeværende indlæg
  • svar på spørgsmål til interview med Alt For Damerne
  • Skift af blomster i husets vaser
  • Rengøring af badeværelser

Klar, parat, start! Og ha’ en forrygende dag derude <3

Outfit:

Reklamelinks: Jeans – H&M // Strik – H&M (udsalg) // Støvler – Flattered // Frakke – Ellos // Taske – Chanel

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top