Du læser nu
Skønhedsfavoritter i januar: sol på flaske, glød i krukke og den bedste duft jeg længe har mødt…

Skønhedsfavoritter i januar: sol på flaske, glød i krukke og den bedste duft jeg længe har mødt…

Den kræver lidt ekstra i januar, ik!?

Ihvertfald for mig.

Det er svært ikke at se ekstraordinært træt og grå ud. Så jeg er gået til værks med sol på flaske og peeling for glød. Og en tur til frisøren. Månedens skønhedsfavoritter får I serveret her:

eCooking Peel Maske: Den her har jeg nævnt før og ikke uden årsag – den er altså god. En lille effektiv fætter, der rigtigt sætter skub i huden. Det er en syrepeel og den kan godt prikke og stikke lidt – men resultatet synes jeg ikke er til at tage fejl af. Efter en syrepeel bruger jeg altid en fugtmaske og slutter af med en olie for at lægge låg på det hele. Det hjælper virkelig mig, i disse grå tider.

Plaisir Self Tanning Drops: Jeg købte dem her i starten af januar inden jeg skulle til Aarhus og filmes – og de er bare rigtigt gode. Der findes efterhånden flere af den slags produkter og jeg har også været igennem en del, men jeg synes de her har en skarp pris og giver perfekt glød, hverken for meget eller for lidt (jeg har også været glad for den fra Rudolph, men synes man skal være møjt forsigtig med at få det godt fordelt for den er dæleme effektiv. Måske lidt for effektiv, når man lige nu er bleg som et lagen!?).

Matas Striberne Dybderensene Shampo: Jeg har fået klippet pandehår (altså ikke pandehår-pandehår, bare nogle lidt lette curtain bangs) og det kræver lidt nyt af min hårpleje rutine. Pandehår fedter hurtigt (mit gør ihvertfald), men jeg synes jeg kan strække mine hårvaske ligeså længe som jeg plejer, hvis jeg bruger denne dybderensende shampo. Og så en god kur til længderne.

Jo Malone English Pear and Freesia: Jeg har fået denne i julegave (så reklame) af Jo Malone, og det er min nye go-to duft. Jeg synes den dufter helt vildt godt. Kæmpe anbefaling til at I giver den et snif næste gang I står i en parfume-afdeling. Frisk og feminin, men samtidig blød. Elsker den!

L’Oréal Paris Air Volume: Jeg har haft den her liggende i skuffen i et år, og har aldrig rigtigt fået den brugt, men op til jul kunne jeg ikke lige finde andre og så greb jeg ud efter denne. Wowsa. Jeg er vild med den! Jeg får mine vipper bukket hver 6.-8. uge og den her giver mine sparsomme vipper kæmpe volumen. Elsker den tykke børste, elsker konsistensen.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top