Du læser nu
På min radar i februar: håndlavede smykker, uldtæpper og varme tæer…

På min radar i februar: håndlavede smykker, uldtæpper og varme tæer…

Jeg ved godt, at det måske er lidt cliché-agtigt, men jeg kan ikke lade være med at gå rundt med følelsen af, at vi står i døren til lysere tider. Måske er jeg bare en dum jubeloptimist. Måske trænger jeg bare virkelig til lidt optimisme. Måske får jeg ret.

Det føles sådan lige nu.

Foråret venter. Det er givet. Og måske og hvis alt holder stik, kan livet igen vende retur til dét det var engang – jeg tror ikke at de faktiske nedlukninger har været det værste for mig (fordi små børn… it’s not like I get out much anyways), men snarere de ekstra bekymringer og den ekstra kompleksitet det har tilført vores (altså vores generations) i forvejen ret komplekse liv.

Anyways. På min radar i februar er derfor:

Listen indeholder reklamelinks

 1. En lyseblå uldblazer – elsker det rene snit. Og farven . En rigtig forårsbebuder
 2. Det her uldtæppe, som virkelig (!) ville klæde mit lille kontor.
 3. Fastelavnsbollerne fra Hart – jeg er ikke den store flødeskumsspiser, så jeg er virkelig kræsen med hvilke fastelavnsboller jeg gider spise.
 4. Vatterede ankelstøvler i læder – synes de her er så nice. Men minder for meget om noget jeg har i forvejen, så jeg står over (selvom jeg ikke synes det er spor nemt). Men måske I er andre, der kunne bruge varme tæer.
 5. Min seje nabos smukke håndlavede perlesmykker
 6. En frokost på tjekkede Delphine
 7. Louise Roe’s nyeste skud på vase-stammen. 
 8. Cremeblush fra eCooking – mine trætte kinder trænger til lidt kulør.
 9. Den her piedestal – pæn pæn pæn.
 10. En forlænget weekend på ski kun med min mand. Er det en sindssyg drøm? Jeg scroller på booking.com hver aften og drømmer mig væk. Jeg vil så gerne. Men.

Hvad er der på jeres radar i februar?

 Kommentar (1)
 • Herligt at høre om en fellow “ikke rigtig til flødeskum” s type Og i den anledning vil jeg lige tippe om Granny’s House og deres gærdejs-fastelavnsbolle med hindbærsyltetøj. Bedste fastelavnsbolle jeg har fået.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top