Du læser nu
Garderobe i marts: sæsonfavoritter à la capsule wardrobe på udsalg…

Garderobe i marts: sæsonfavoritter à la capsule wardrobe på udsalg…

Jeg ved ikke om, der må være en form for midtvejsudsalg igang (hvis den slags overhovedet findes længere – føles nogle gange som om alt bare er flydt lidt sammen), men månedens garderobefavoritter er ihvertfald præget af en lang række favoritter, som pludselig er nedsat. Ikke dem alle. Og det var ikke tilsigtet (men dog lidt irriterende, når man selv har købt til fuld pris, men so be it).

Jeg er gået i forårsmode med striber, lys denim, korte jakker, blazere og store solbriller <3

!Listen indeholder reklamelinks!

  1. Stribet trøje med brede ærmer – har den selv og synes den er så god. Der er -25% på Ellos egne kollektioner i disse dage.
  2. Min fleece-bandit fra Arket – netop nu nedsat med 30%.
  3. Oversize blazer i pæn nude farve
  4. Gode lyse jeans i én af mine favoritmodeller (også på -25%)
  5. Oversize solbriller fra Celine – elsker modellen men er lidt træt af at de ikke findes i turtoise
  6. Oversize beige herre-sweat
  7. Oversize lyseblå skjorte
  8. Blondekjolen fra Custommade jeg sukker over (og som er på -25% i den hvide og og -20% i den lyseblå). Min erfaringe er at den er ret kort – man skal ikke være over 170cm for at kunne bruge den som kjole.
  9. God kort overgangsjakke i pænt klassisk snit (også på -25%)

 

Jeg øver mig stadig på tanken om en capsule wardrobe og at vælge ting der ikke nødvendigvis kun holder én sæson – så sæsonfavoritter skal ikke forstås som udelukkende denne sæson, men altså mere sager, der er årstids-passende. Og det her er altså månedens favoritter. Så mangler vi bare foråret. Hvilket også føles blandet at sige, når man iøvrigt er på vej på skiferie i næste uge.

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top