Du læser nu
Garderobe i maj: lyseblå forårsfornnemelser, årets badedragt og bare skuldre..

Garderobe i maj: lyseblå forårsfornnemelser, årets badedragt og bare skuldre..

Sommeren er på vej, og i næste uge tager jeg på en lille ferie sy’på – så jeg har været igang med den halvårlige rotation i garderoben. Hvilke dynejakker kan pakkes væk? Hvilke sommerkjoler kan hives frem? Skal noget til skrædder eller rens? Og den slags.

Og det har altså givet mig lidt fornyet inspiration til det med garderoberiet. Jeg har ellers været lidt uinspireret den sidste måneds tid. Det gør mig ingenting, for med alderen har jeg fået opbygget en god basis-garderobe med alt det jeg godt kan lide, så jeg struggler aldrig for at finde noget at tage på. Og energien har jo bare flydt andetsteds istedet.

Anyways. Maj, du milde. Månedens favoritter er den sædvanlige klassiske garderobe med sommer-tvists. Og årets badedragt.

Listen indeholder reklamelinks

 1. Flæser, flatterede snit under barmen og overkommelig pris – I finder den her.
 2. De gode jeans jeg har gået mest med her i foråret pga en pæne vask og det gode snit. De måtte godt give dem lidt stretch, men træerne vokser jo ikke ind i himlen. Find dem her.
 3. En god oversize blazer i en klassisk farve – den fås også i sort, og kombinationen af lys denim og sort er rigtigt god, synes jeg. Men – den beige vandt på collagen her. 
 4. Jeg fik disse i fødselsdagsgave i 2018 og har ikke købt nye sandaler siden. Den perfekte garderobeklassiker og sådan et par jeg genkøber, når disse er slidt ihjel.
 5. Hvad er en garderobe uden en god klassisk trench?
 6. … Og en hvid oversize skjorte, ditto?
 7. Er faldet pladask for denne Stine Goya-sag – stoffet er tykt og falder så smukt. Den perfekte sommerkjole til festlige anledninger.
 8. Og de gode sorte hverdags-slacks – pæne med en skjortebluse, pæne med en blazer, pæne med en t-shirt. Disse er en nylig favorit og I finder dem her.
 9. Eeej, den var fin. Den perfekte sommerkjole. Ikke for kort, god og luftig – og kan bruges både on og off shoulder. Find den til spotpris her.
 10. Skjortebluse fra Lolly’s Laundry, der kan bruges både med denimshorts på stranden og slacks på kontoret. Elsker den slags. Find den på -40% her.
 11. Gode, klassiske solbriller i en pæn firkantet model. De står højt på min ønskeliste.
 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top