Du læser nu
Garderobe i juni: feminine flæser, lyseblå og blomstrede print.

Garderobe i juni: feminine flæser, lyseblå og blomstrede print.

“Vil du ikke dele lidt om din sommergarderobe?”, blev jeg spurgt, da jeg var i Sydfrankrig i sidste uge. Og jo. Det vil jeg gerne.

Min stil og smag, ændrer sig (heldigvis) ikke med sæsonerne, så det er nok meget som det plejer – og som I har set tidligere år. En kombination af hvide kjoler med broderie anglaise, lys denim, skjortebluser, denimshorts, en blazer til de kolde dage, gode klassiske flats og feminine flæser.

Min garderobe bliver, generelt, lidt mere feminin om sommeren og lidt mindre klassisk. Det hænger (også) sammen med, at sommeren jo tit er sådan noget med ferie og fritid, og ikke så meget sådan noget med møder og deadlines. Heldigvis.

Her er lidt sager, jeg selv har i kikkerten for tiden.

Indeholder reklamelinks

 1. En god hvid og luftig sommerkjole til de varme dage
 2. En klassisk blazer i en pæn farve – til kølige dage eller aftener. Pæn over en lyseblå kjole eller pæn til lys denim.
 3. Den her fine sommertop fra Stella Nova (der har lavet så meget pænt i denne sæson – og pssst, koden ACIE15 virker stadig til Boozt)
 4. Gode klassiske denimshorts – jeg elsker den her model, der fås i næsten alle størrelser.
 5. Klassiske flade Hermes sandaler – de koster en arm, men jeg kører på mine på 4. år og elsker dem lige højt. Gå en størrelse op!
 6. En lyseblå seer sucker kjole til varme dage – god pris!
 7. En klassisk stråtaske – den bedste slags er den slags man finder på et lille marked sydpå. Den næstbedste slags er dem her.
 8. God, lys denim i en af mine yndlingsmodeller. Perfekt til hvide skjorter, brune ankler og de brune Hermes sandaler. Prisen fejler heller ikke noget.
 9. Til den casual middagsaftale eller frokostaftalen på en varm sommerdag. Pæn og klassisk. Og sommerlig uden at være afklædt.
 10. Stella Nova for faen. Sikke en candyflossdrøm. Til solbrun hud og solbleget hår. Helt perfekt.
 11. Klassiske Chanel flats. Alt for dyre, men igen sådan nogle jeg slider op. Jeg har 3 par, og går med dem hver dag i sommerhalvåret.
 12. Synes den her badedragt er så fin. Pasformen kender jeg ikke – men synes flæsen for til og det fine print er ret vellykket.
 13. Og sådan en kjole man lige kaster på, når man er på vej hjem fra stranden. Og så lader være med at tage af igen.
 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top