Du læser nu
Bløde boligfavoritter i september: sort/hvide kontraster, mere bouclé og et virkelig pænt gulvtæppe

Bløde boligfavoritter i september: sort/hvide kontraster, mere bouclé og et virkelig pænt gulvtæppe

annonce

Jeg har haft sådan en foranringskløe siden sommerferien. Jeg ved ikke lige hvad det er. Noget fik jeg afløb for, ved at bygge mit eget skrivebord. Men altså. Lidt mere går jeg da også og pønser på. Og har således også fået brugt nogle august-timer på at besøge forskellige boligbutikker og lade mig inspirere.

 

Farvepaletten er stadig neutral, som jeg kan lide den. Men jeg begynder at klemme sorte kontraster og blankt stål ind også.

Og Ilva efterårskollektion får min puls til at stige – jeg fik lov til at smugkigge i den tilbage inden sommeren. I ved, på sådan en PDF-oversigt med varenumre og leveringstider. Og det så pænt ud, tænkte jeg. Men ét er en pdf på en iPhone og noget andet er at stå i butikken og se det i levende live. Jeg kunne nærmest købe det hele. Nogle af mine favoritter får I at se her – andre kommer på the gram.

 1. Pænt pænt gulvtæppe 
 2. Lampe i de der organiske former jeg så godt kan lide for tiden
 3. Synes det her spisebord er helt vanvittigt pænt – det er lavet i massiv eg og fås det i mange forskellige størrelser.
 4. Pæne puder kan jeg ikke få nok af – det kan den lange til gengæld, så jeg har fået pudeforbud. Men hvad han ikke ved, og alt det der;)
 5. Super pæne spisestole med fransk flet
 6. En hel sofa i hvid bouclé. Simpelthen så pænt. Måske også upraktisk, det ved jeg ikke. Ville nok ikke selv turde, men åååh den er pæn. Perfekt til jer, der ikke også deler hjem med typer, der ikke er blege for at tørre deres snotnæse af i sofapuderne.
 7. Elsker det her sofabord – det var dét jeg brugte til stylingen af den Blå Sofa i sin tid og det er ikke blevet mindre pænt med tiden.
 8. Bouclé-puder. Og nej, selvfølgelig er de ikke nye, hvis den lange spørger.
 9. Elsker den her vase – den kommer i to størrelse
 10. Lille skulptur i ægte marmor – haps
 11. Pæn sofa i lys linned – har altid elsket den model. Så god til lidt mindre rum.
 12. Og lampeskærmen – den pæne pæne lampeskærm. 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top