Du læser nu
Opskriften på min capsule wardrobe og 22 klassiske fund til din efterårsgarderobe..

Opskriften på min capsule wardrobe og 22 klassiske fund til din efterårsgarderobe..

Jeg er en capsule wardrobe kinda gal. Også før jeg fandt ud af, at det havde en ting. Jeg kan bare godt lide *klassiske* ting. Jeans, skjorter, slacks, en god trench coat, klassiske flade støvler.

Jeg er – med andre ord – ikke ret moderne. Men det er ganske tilsigtet. Dét har jeg været (sagde hun, og sendte en kærlig tanke til de der fuldstændigt latterlige Acne Atacoma-sko der engang var i garderoben.. Suk). Eller. Altså. Har været. Har *forsøgt* at være ihvertfald. And I was never really any good at it.

Jeg ved heller ikke om jeg er særligt god til det andet her. Men sådan er det blevet, med årene. Det ved I nok godt, jer der også kommer her, nu og da.

Så hermed den opskrift jeg selv har i hovedet for den kommende sæsons ‘capsule wardrobe’. Jeg håber, at I ved, at det ikker er tænkt som en indkøbsseddel. Det her er ish, det jeg selv går på shopping efter i egen garderobe. Forsøger at have hængende, og i mere end én sæson. Og mangler der én ting eller to, så supplerer jeg op. Men Det er altså ikke tanken at nogen skal gå ud og købe alle 22 items. Skulle I blive fristede af en ting eller to, så husk at der er -20% for plus-medlemmer hos H&M i dag.

Listen indeholder reklamelinks

 1. Lyse jeans
 2. Sorte slacks – jeg har for nyligt fundet denne model, som jeg er meget glad for.
 3. Sorte/mørkegrå jeans – jeg har længe brugt modellen “Embrace Slim Ankle”, som ikke findes længere. Istedet har H&M lavet “True To You” High Ankle og de er også rigtigt gode – omend liiiige til det stretchy side (nej, det troede jeg heller ikke var muligt, men…)
 4. Lyse slacks
 5. Sort boucle blazer
 6. Klassisk trenchcoat – jeg har denne, der er et par år gammel og stadig en stor favorit.
 7. Lys oversize herreblazer, der matcher ovennævnte slacks
 8. Hvid oversize skjorte
 9. Blå oversize skjorte
 10. Klassiske striber
 11. Hvid grov strik
 12. Beige strik
 13. Den her oversize vest
 14. En klassisk lys udlfrakke
 15. Oversize strik
 16. En god sweatshirt
 17. Kashmir-strik
 18. Leggings i kashmir-blanding
 19. Klassiske flade ruskindsstøvler – den her model er en favorit i min garderobe
 20. Grovere støvler – jeg har netop fået disse i gave (reklame) og synes de er så seje.
 21. Sneakers fra New Balance
 22. Gode klassiske ballerinaer – I spørger tit om jeg kan anbefale gode ballerinaer. Jeg har for kort siden opdaget Lolo Ballerinas – snittet er perfekt og materialerne er gode. Dem har jeg høje forhåbninger til.
 Kommentar (1)
 • Jeg er også selv en klassisk kinda girl, omend uden jeans-delen og med flere ensfarvede kjoler 🙂 Jeg synes, du gør det godt – dine outfits er altid pæne, og jeg kunne nærmest have det hele på 1:1. Klassisk er jo bare altid pænt! Meget mere inspirerende for en som mig, som godt kan blive lidt trend- og farveforskrækket.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top