Weekend glimt – ACIE
Med verden om halsen

Weekend glimt

Mhmm… Efteråret er her, kan I mærke det? Det har ikke helt vundet over sensommeren endnu, men for hver dag, der går, vinder det langsomt ind… Lige om lidt, har det helt overhælet sommeren. Kajen har været sløv i den her weekend. Ish, ihvertfald. Vi var til kombineret barnedåb og 2-års følle hos gode venner(s børn) i går. Jeg, der ser bryllupper alle vegne, gik naturligvis og troede på en surprise vielse, men blev slemt skuffet. Eller. I ved, hvad jeg mener. Jeg var ikke den eneste, der havde tænkt tanken, viste det sig. Nuvel. Vi snakkede i sensommer-solen til havefest – jeg i bare ben og sandaler, skålede i rosé og Skjorten endte med skyggen af en lille rød næse.. Måske for sidste gang i år? Altså – det med bare ben, sandaler og rosé.

Derudover et par små  hyggelige glimt fra en lidt slap weekend på Kajkanten..

wekeendglimt-skilt-bryllup

[Jeg har bryllupsdimset en hel del – blandt andet det her skilt, som skal pege vores gæster i den rigtige retning op ad en lang allé til vores venue]

verdens-bedste-grød-grydebrød

[Jeg bagte brød i fredags. Verdens bedste brød. En rigtig weekend-nydelse, der får mine fingre til at klø (.. litterally speaking) og mine smagsløg til at lave små rejehop af lykke]

under-dynen-weekendhygge

[Jeg har ligget en masse sådan her. Under dynen. Bippet på computer og set maaaange afsnit af SKAM og ‘Married At First Sight’.. Thank God for Apple-TV!]

regn-pa?-ruden-søndag

[Weekendens soundtrack har været lyden af regnen, der trommer mod ruderne… Jo.. Det er efterår.. Næsten]

kantarelsæson-kantalreltoast

[Og med efteråret kommer kantarellerne.. Den fineste svamp. Måske er jeg præget af mine år i Stockholm, hvor sensommeren var ensbetydende med kantareller i så rå mængder, at grøntmarkedet på Hötorget må have tømt samtlige svenske skove for dem…]

i-do-stickers-brudesko

[I do! Jeg har leget med stickers.. Og endeligt besluttet mig for brudesko.. Min indre pragmatiker vandt. Mere herom ved lejlighed!]

bryllupsprep-photobooth-skilte-vimpel-guirlande-guld

[Jeg har lavet skilte til vores ‘photobooth’ (sådan en har vi egentlig ikke – men det er til gæstebogen) med hjælp fra Google Translate – jeg kan ikke et ord italiensk (ok.. Ciao og grazi mille, kan jeg lige mobilisere), så don’t tell me, hvis det ikke giver mening. I honestly don’t want to know! Heldigvis taler ingen af vores gæster italiensk heller;) ]

4 kommentarer

 • Det ser SÅ fint ud! Er det bare en automatisk tilstand som kommende brude går i? Jeg synes der bliver dimset utroligt meget i blogland pt 😉
  Måske ligesom redebyggeri for kommende mødre… Den faldt jeg lige i, med begge ben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uhh, hvordan streamer du Skam?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øjh, hvor jeg glæder mig til at se billeder fra jeres bryllup, når den store dag engang er overstået. Du har simpelthen vist såååå mange fine ting, jeg kan slet ikke forestille mig andet, end at det bliver fuldstændigt fantastisk.

  Ha’ en skøn aften
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med verden om halsen