Video: 2016 fra my point of view – ACIE
I got 99 problems..

Video: 2016 fra my point of view

acie-2016-fra-mit-point-of-view-1

Hvert år plejer jeg at lave sådan et “Året i rejser”-indlæg, men på et tidspunkt må man ligesom også finde på noget nyt. Og mon ikke vi allesammen har fået læst vores fair share af diverse årskavalkader by now?! 🙂 Nuvel. Derfor har jeg bikset en lille film sammen. Jeg er altså ikke så god til det med videoer, men jeg vil det gerne, så jeg må øve mig lidt. Nu har jeg da fået downloadet iMovie, og det er vel en ganske glimrende start:)

Tilbage til filmen – igennem hele året har jeg filmet små klip på min vej. Når jeg har husket det, ihvertfald;) Og dem har jeg så klippet sammen til et lille tilbageblik – til et glimt af 2016 fra mit point of view. Der er skiferie, Puerto Rico, et glimt fra min polter, dovne dage i sommerhus, Queen B-koncert, New York og selvfølgelig lidt bryllup. Det er intet mesterværk, og muligvis (?!) lidt kedeligt for alle andre end mig selv, men 2016 var mit år – også selvom det har fået så meget skældud ude i verden. Og 2017 – du kommer bare, I’m so ready for ya’! <3

8 kommentarer

 • Jeres brudevals, der hvor I kysser <3 Gåsehud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tak for kigget, du har et skønt lille univers og jeg nyder at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Så dejlig video! Blev helt rørt, både da du gik op ad kirkegulvet og da i dansede brudevals.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyh, det er lige før det burde forbydes at have så meget solskin i en video her midt i iskolde januar 😉

  Forstår nu altså godt, at du føler 2016 har været dit år. Det ser ud til at have behandlet dig overordentligt pænt 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh, hvor fint. Skøn video! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  But whyyyyy – de sko til brudevals 8|

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Åh hvor ser det dejligt ud! Sådan et livsnyder-liv vil jeg også have mig, når jeg bliver rigtig voksen! 😀 Hilsen en pt. fattig studerende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sikke en skøn video! 2016 ser godt ud fra dit POV 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I got 99 problems..