En julehilsen – må I få en glædelig jul.. – ACIE
Familietur i skoven og den perfekte barselsjakke..

En julehilsen – må I få en glædelig jul..

jul-pa%cc%8a-kysten-1-of-1

Så blev det endelig Julefreden har langsomt sænket sig over det lille hjem på Kysten. I skrivende stund danser en liflig duft af den første julemad gennem stuerne, Cornichonen sover formiddagslur og Skjorten har sat klassiske Christmas crooners på anlægget.

juleaften-jul-pa%cc%8a-kysten-7-of-9 Kl 15 indtages huset af vores nærmeste og vi har lagt op til pakkeleg, champagne, julemandsbesøg og en masse andet hyggeligt med dem vi holder allermest af.

juleaften-jul-pa%cc%8a-kysten-9-of-9Indtil da, vil jeg trille rundt i mine julesokker (fine ik?), dække bord, støvsuge lidt og nyde min lille familie, vores hus og vores første jul i dette nye liv.

juleaften-jul-pa%cc%8a-kysten-6-of-9 Hvis I for præcis et år siden havde fortalt mig, hvad 2017 ville bringe og hvordan vores jul i år ville se ud, er jeg ikke helt sikker på, at jeg havde troet jer – men heldigvis er det sådan, at virkeligheden nogle gange (omend ikke altid) overgår drømmene. Jeg er i sandhed taknemmelig for alt jeg har.

juleaften-jul-pa%cc%8a-kysten-4-of-9

Og 2017 har – langt henad vejen – været magisk. Et år fuld af nye begyndelser. Men også et år fuld af afslutning. Og perspektiv. Sådan er det jo med de nye begyndelser – noget må slutte, for at andet kan begynde. Men det var egentlig ikke dét det skulle handle om her. Den kan vi tage, når vi når til nytåret.

juleaften-jul-pa%cc%8a-kysten-3-of-9

juleaften-jul-pa%cc%8a-kysten-5-of-9

Idag vil jeg blot benytte chancen til at sige rigtig glædelig jul til jer og jeres. Og tak. Fordi I følger med. Gider. På 10. år. I er efterhånden og med tiden blevet et godt gammelt venskab og den slags hænger ikke på træerne, så af hjertet (virkelig!) tak for jer.

Jeg håber, at I får en magisk aften derude i de små hjem. Og en særlig tanke og et lille digitalt klem til de, der måske synes julen kan være svær af den ene eller anden årsag<3

juleaften-jul-pa%cc%8a-kysten-2-of-9 juleaften-jul-pa%cc%8a-kysten-1-of-9

7 kommentarer

 • Louise

  Glædelig jul fra mig og min lille trold, som kom til verden et par dage før cornichonen. Det er så hyggeligt at følge med 🎄❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Årw – tak Louise. Og tillykke med din lille trold – snart 3 måneder. Hvor bliver tiden af?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Rigtig glædelig jul til dig og dine 😍
  Og en lille sidenote… Hvor det dog glæder mig at se at de tossede julekugler alligevel fik en plads på det smukke træ ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Ja ik? Vi har jo kun det sjov vi selv… ja’ du ved;)

   Glædelig jul Thea 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea_CPH

  Rigtig glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig jul 🙂 x

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familietur i skoven og den perfekte barselsjakke..