Du læser nu
Vi har stadig brug for hinanden.. Og børnene har brug for os.

Vi har stadig brug for hinanden.. Og børnene har brug for os.

annonce for UNICEF

For fleste af os er julen en lykkelig tid. Også for os, der måske mærker små stik af savn og sorg.

For sådan er det jo at bo i lille trygge Danmark, hvor December er våd og mørk, men sværen sprød og hyggen massiv. Så heldige er der bare mange, der ikke er. Det ved vi godt allesammen. Og da Unicef derfor spurgte mig, om jeg ville være med til at sprede deres budskab takkede jeg hurtigt ja. Det er jo en mager hjælp i det store billede. Men det er da noget.

UNICEF er verdens største børneorganisation. De arbejder for at alle børn skal have en fair chance i livet og for børns rettigheder. De arbejder både med akut nødhjælp til børn og deres forældre i forbindelse med katastrofer og med langsigtede, bæredygtige løsninger til glæde og gavn for alle verdensbørn.

I år har UNICEF derfor fået kreaduoen Liv & Simone til at udvikle en række juleprodukter, hvorfra pengene går til UNICEFs arbejde for verdens mest udsatte børn. Pengene er ikke øremærket til et specifikt område eller katastrofe, men i stedet kan bruges der, hvor der er mest brug for det lige nu –som vi f.eks. så deti  Afghanistan og Haiti tidligere på året. Konkret kan pengene gå til både være medicin, mad, varmt tøj eller telte, til at give børn tagover hovedet i flygtningelejre.

Årets juleprodukter består af:

  • Et DIY adventskit med hyggelige kreating til adventshyggen (herunder DIY mistelten og stearin-lys maling)
  • Julesanghæfter
  • Julekugler

I finder sagerne i UNICEF’s shop HER. 

Igen: ALT OVERSKUD FRA SALG AF PRODUKTERNE GÅR TIL UNICEFS ARBEJDE FOR VERDENS MEST UDSATTE BØRN.

Så selvom du måske ikke mangler en julekugle eller et sanghæfte, så kan det være en måde, at hjælpe børn i nød. Måske en mandelgave? Eller strømpegave? Eller værtindegave?

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top