Du læser nu
Adventskalender 2020: vind den smukkeste stage fra Fritz Hansen Objects

Adventskalender 2020: vind den smukkeste stage fra Fritz Hansen Objects

Så blev det tid til årets sidste låge i adventskalenderen. Og ligesom sidste år, vil Brdr Friis Møbler og jeg gerne udlodde den smukke stage fra Fritz Hansen Objects. Måske I så, at den er at finde på min klassiker-liste, som vi snakkede om for et par uger siden?
Jeg købte den selv, efter at have haft til låns til foto, for da først den var flyttet ind, nænnede jeg ikke at lade den flytte ud igen. Den er så pæn. Nutidig og klassisk på samme tid – og en stor favorit hjemme i min vindueskarm (hvilket ikke siger så lidt, for udover til jul og et occassional duftlys hér og dér, gør jeg det faktisk ikke ret meget i levende lys).

🌟I finder ugens låge lige her🌟


Og tak iøvrigt. For at I er her på min lille digitale plet. Tænk vi kører på 13. år. Det er for sindssygt at tænke på. Nogle dage tænker jeg på, hvad fremtiden mon vil bringe. Hvornår eventyret slutter. Hvornår tiden løber fra en blog som min. Vi er der heldigvis ikke endnu og kæmpe tak for det – jeg er ikke klar til at gå på pension endnu;) Og jeg er mere end glad for at have en base der er 100% min og ikke afhængig af algoritmer – og også meget glad for, at have et sted, hvor ordene kan dyrkes lidt.
Det er sjovt at se tilbage på dét bloggen var, da den så dagens lys i sin tid. Og hvad den er i dag. Jeg er meget stolt af udviklingen. Og af hvor langt vi er kommet sammen (dermed ikke sagt, at der ikke har været fejltrin undervejs, haha). Så tak for jer. For jeres engagement, deltagelse og bidrag til det digitale univers hér. Virkelig.
Jeg håber, at I må få en rigtigt dejlig jul, selvom den bliver anderledes end vi alle er vant til❤️

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top