Det perfekte garden party.. – ACIE
Mindre plastik i maj...

Det perfekte garden party..

ellos-gardenparty-outfit-acie-4-of-5annonceVi var i sommerhus i weekenden i anledning af Cornichonens farmors følle – selvom vi selv har fået hus og have, elsker jeg ikke sommerhuset mindre af den årsag, og jeg var – i dagens anledning og det flotte vejr – også trukket i den perfekte sommerkjole. Gardenparty-kjole, om man vil.

Resten af weekenden har jeg – mere eller mindre – brugt på at bygge loungemøbler af de paller vores vinduer blev leveret på, og visionen om det færdige resultat tilsat puder, tæpper og lyskæder, får mig til at drømme om at holde havefest. Rigtig havefest. Med lemonadebeholdere, grillmad, kolde øl i zinkbalger og masser af aperols. Lyder det ikke bare dejligt? Jeg tænker, at vi må gøre det til sommer – som kombineret fødselsdag- og indflytterfest.

Kjolen er fra Ellos (find den HER), der har virkeligt mange fine sommerting i sortimentet – både have-indretning (altså puder, plaider, møbler, krukker og – ikke mindst – lyskæder), men også fine flagrende sommerkjoler med flæser og blomster. Præcis, som mit hjerte altså sukker efter i denne sæson.

Mine sko er iøvrigt også fra Ellos, slog det mig lige. De er lidt gamle – jeg købte dem til vores bryllup, men jeg kan se, at modellen findes endnu, omend ikke i hvid, men derimod i stribet og sort. Også pænt. Jeg kan varmt anbefale den moderate hælhøjde;) De er iøvrigt nedsat til sølle 139kr… Perfekt sommersko!

ellos-gardenparty

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER

Psssst – og helt off topic, men I er mange, der altid spørger til vores gulvtæppe i stuen, og nu så jeg lige, at det var på -20% HER.

ellos-gardenparty-outfit-acie-3-of-5

 

ellos-gardenparty-outfit-acie-5-of-5
ellos-gardenparty-outfit-acie-2-of-5

14 kommentarer

 • Kathrine Cramer

  Hey !
  Jeg er så vild med denne kjole, og overvejer stærkt at købe den !
  Men har lige et spørgsmål eller to 😉 Er den meget gennemsigtig eller ? Og, hvor høj er du egentlig ? Jeg er nemlig 1.61 cm, og måske den så bliver en anelse for lang til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Jeg er 180cm, så noget længere end dig – jeg tror, at den længdemæssigt vil være mere lig det den er på modellen end på mig.. stadig super pænt:)

   Og den er ikke gennemsigtig – den er født med en indbygget underkjole:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lyngholm

  Wauw en fin kjole. Man kan vel godt købe en morsdagsgave til sig selv, kan man ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   … tsk tsk tsk – retorisk spørgsmål, søde Mette, retorisk spørgsmål. #ofcourse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes den ser en del længere ud på hjemmesiden? Og jeg vil gerne have en i den længde du har på der, men det ligner nærmest at det er en maxikjole på siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Haha – det ved jeg ikke lige hvad jeg skal svare til. Altså jeg har ikke lagt den op;) Jeg er bare født lang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Virkelig sød kjole til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ER den bare fin til dig den kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Sikke en fin kjole. Skoene er også flotte. Hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Acie

   Ah ja, det havde jeg glemt at få med – de er faktisk også fra Ellos, men købt til vores bryllup i sin tid. De findes dog stadig – jeg har linket i indlægget nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • So cute your garden dress!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den fin, den kjole! Jeg synes jeg har ledt samtlige webshops igennem efter en blomstret, lys kjole – bl.a. også Ellos. Men den her har jeg nok scrollet hurtigt forbi, for husker ikke at have bemærket den før. Pæn er den! Og det hjælper helt sikkert også at se den på!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mindre plastik i maj...