Du læser nu
HVERDAGSLYKKE – juni-udgaven…

HVERDAGSLYKKE – juni-udgaven…

HVERDAGSLYKKE - juni-udgaven...

Jeg er i vanlig stil lidt bagud med hverdagslykken… Eller.. Altså.. I ved hvad jeg mener;) Og selvom vi nu er mere end halvvejs inde i juli, så skylder jeg stadig juni et par ord. Det var den ferie dér – jeg havde for travlt med at ligge og skvulpe rundt i min swan float til at få lavet noget. Det er nok meget godt. Er det ikke dér ferier er til? 🙂 Anyways. Juni var herlig og jeg…

 

  • Boede nærmest i min hvide sommerkjole fra Gina Tricot hele måneden.. Til sidst var den så mør, at den gik til i New York, men det er ok. Den havde tjent mig godt<3
  • Tog til hyggelig havefest hos Rockeren iført ny kjole fra Saint Tropez og mine højeste sko (som stadig ligger i Rockerens entre fordi jeg fik ondt i fødderne.. tsk tsk..) og en flaske bobler under armen.
  • Var i sommerhus med min Skjorte og nød det langsomme liv. Løb korte ture langs vandet og spiste store is. En slags avanceret øvelse i det med balance i tilværelsen.
  • Gik på Sokkelund og Mash og bestilte det samme begge steder – tuntartar med avocado og en side af fries. Igen. Balance. 😉
  • Drak aperols i Kødbyen, som alle de smarte og cyklede hjem til Østerbro med en lille buzz – helt klar til at tage på ferie.
  • Blev betaget af himmelen, som den malede smukke akvareller på skyerne efter tunge juni-regnskyld og tordenbyger. Den slags, der hører juni til.
  • Nød lange lyserøde sommernætter og drømte om snarlig ferie – og om at hoppe i vandet. Igen og igen.

 

Jo. Juni var helt igennem herlig, venner<3 Det håber jeg også den var for jer!

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top