Du læser nu
REJSER – min guide til New York..

REJSER – min guide til New York..

REJSER - min guide til New York..Hey venner – følg efter mig! Vi skal på tur rundt til nogle af mine bedste New York spots og tips. Hang on – det bliver en lang tur, for jeg har efterhånden fået skrabet en del tips sammen. Den sidste tur markerede min 10. gang i New York – hvoraf de 7 af turene er foretaget i løbet af de sidste 22 måneder. Jo. Der er lidt at dele ud af:)

REJSER - min guide til New York..

REJSER - min guide til New York..Første stop er Soho – her skal vi trille rundt i gaderne omkring Spring, Broome og Wooster for rigtig god shopping og klassisk Soho-feel. Vil man ikke sprænge shoppe-budgettet, så kan man finde highstreet butikkerne på Broadway. Skjorten skal altid i Levi’s. Spis avocadomadder på Café Gitane, truffle fries og cheeseburger springrolls på Delicastessen, morgenmad på Egg Shop, Jack’s Wife Freda (min bestilling: yoghurt med grapefrugt og granola og soft boiled eggs med challa soldiers.. Mhmm!) eller the Butchers Daughter.

REJSER - min guide til New York..

REJSER - min guide til New York..Næste stop er Chelsea og området omkring the meatpacking district og Chelsea Market. Her skal man spise middag på Buddakan eller Catch (min bestilling: shrimp fritters, lobster rolls og lobster mac’n’cheese… Og MANGE cocktails.), som er blandt favoritterne. Husk at booke bord:) Gå også i Chelsea Market og os – og hvis der er plads i maven, så klem en Fish Taco og en is ned. De er gode!

REJSER - min guide til New York..

REJSER - min guide til New York..Fra Chelsea og Meatpacking kan vi trille op ad the Highline. En gammel subway-line (above ground) der er blevet lavet om til en park. Her er fine vyer over byen og horder af turister. Nuvel. Det er et must og det er rart med et grønt afbræk fra beton-junglen. Gør det gerne lige omkring solnedgang – her er der ekstra smukt.

REJSER - min guide til New York..

REJSER - min guide til New York..Når vi når midtown skal vi op i Rockefeller Center. Her fås byens bedste udsigt – bedre end fra Empire State og the Freedom Tower, hvis I spørger mig. Og så skal vi gå op ad 5th Avenue. For det skal man, når man er i New York. Min favorit er Bergdorf Goodman – det ikoniske stormagasin. Sko-afdelingen er et must på enhver tur til New York – en dyr vane;) Derudover vil Skjorten altid i Apple Store og så var det i Tiffanys på 5th at vi valgte både min forlovelsesring og Skjortens vielsesring.

REJSER - min guide til New York..Sidste stop, for now, er Central Park. Her skal vi trille rundt og nyde den store park uden egentlig mål og plan. Vi skal se hyggelige små sejlbåde i the resevoir og bliver vi sultne kan vi krydse ind i Upper West og finde den Shake Shack med mindst kø (#protip;)).

 

OK – mere kan jeg vist ikke få klemt ind på én dag, men vi mangler stadig at se meget; Downtown og the financial district, Williamsburg, Brooklyn, Upper East, gode udsigtsspots ved broerne, Statue of Liberty, Freedom Tower og meget meget andet. Resten af mine tip (ja, og altså også dem jeg har nævnt i indlægget her) har jeg plottet ind på et kort i SAS Remap. Jeg sætter gerne krydser på et kort (som jeg indrømmede her. Ret oldschool.), men med tiden har jeg opgraderet fra papir til app. Både fordi kortet hang i laser, men også fordi det ikke rigtigt var til at dele med venner og bekendte. Mit kort ser sådan her ud for tiden, men jeg tilføjer hele tiden nye tips, når vi støder på noget nyt. Alt fra gode instagram-spots til de bedste burgere, de bedste views, gode tips til at undgå køer og vente-tid, den bedste shopping og en masse andet. Lige til at have med i lommen, hvis nu nogle af jer skal til New York. FIND MIT NEW YORK-KORT HER.

REJSER - min guide til New York..

[Indlægget er udgivet i samarbejde med SAS]

 Kommentarer (2)
  • Kæmpe fan af det her indlæg! Jeg er igang med at planlægge 5 dage i den fantastiske by til sommer med min kæreste, og alle dine ovenstående punkter kom på listen 😉 er det kommet en opfølger til indlægget? Og har du evt. idéer til de vigtigste ting at nå, når nu man kun har 5 dage?

    Kram! 🙂

    PS. Fortsat god skiferie! Er død misundelig, hold op hvor ser det godt ud!!

  • Tak for et rigtig godt indlæg. Skal selv til New York i efterårsferien, hvilket jeg ser meget frem til! Super billeder du har taget derovre i øvrigt.

    Knus Signe

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top