Du læser nu
Det her snevejr, giver mig vilde abstinenser…

Det her snevejr, giver mig vilde abstinenser…

Jeg er hårdt ramt i dag. Virkelig.
Abstinenserne efter frisk alpeluft, den mekaniske lyd af lifte i baggrunden og følelsen af at glide gennem luften på ski.
Det er efterhånden ved at være lang tid siden, at jeg har haft ski på. Det skyldes primært et par graviditeter. Og så Corona. Bevares. Vi skulle have været afsted sidste vinter.
Og vi skulle have været afsted om en uge.
Planlagt for længe længe siden (og med passende forbehold). Men sådan bliver det selvfølgelig ikke. Det er den her tur, der bliver ved med at blive udskudt. Men en dag skal det nok lykkes. Jeg drømmer om at tage skarpe sving i sneen med hende her, for hun skulle have været med. Og jeg drømmer om at sende Elise i Onkel Nikolajs skiskole, for hun er lige ved at have den rigtige alder. Og jeg drømmer om kælketure, en stor fadøl i sneen, røde kinder og om at skabe glade familieminder, som dem jeg selv har fra min egen barndom.
Og dermed denne lille walk down memory lane. Jeg ved godt, at andre menneskers ferieminder er ca det mest ligegyldige, så undskyld in advance. Jeg drømmer bare. Og glæder mig, til verden igen en dag tillader, at jeg kan vise mine børn, noget af det jeg husker, som det mest lykkelige fra min egen barndom.
Og måske, I er andre, der også sidder med kløen i fingrene og tripper efter at komme på ski igen, som på den her måde, kan dufte lidt alpe-mood på den her måde.

[Solaise i Val D’Isère. Så rammende navn.]

[Pasta i Italien. Mhmmm..]

[Barndomsminder fra Østrig]

[Fra en barnevognstur i Maria Alm]

[Med konfettihornet i klapperen på toppen af Val d’Isère]

[Kælkemus i Østrig]

[Min bedste veninde og to små glade piger]

[Far på hårdt arbejde]

[Fra den dejligste skitur med Rocco, Emily og mænd – det var en helt legendarisk tur. Jeg var gravid, og de andre var fulde. Sådan. Kort sagt.]

[White out i Tignes;)]

[Snefald]

[Crepes til små trætte ben]

[Og raclette! Åh! Raclette!]

 Kommentarer (4)
 • Eeeeeeej bedste, værste indlæg! Hjalp IKKE på mine sneabstinenser. Og ja, dét var en god tur. Du var gravid, vi andre var fulde og nogle var mere fulde end andre, ahem… Shit det gad jeg godt lige nu. Måske med en lidt mere solid frokost inden roséen, men ellers ville jeg ikke lave noget om.
  Møs

 • Jeg også ramt hårdt! Med mindst 3 uger på ski gennem det sidste par år er det hårdt ikke at kunne komme afsted(Underviser som skilærer normalt, hvilket giver gode muligheder for at kommer afsted). Selvom situation er hård, går jeg og drømmer om em påske tur eller måske en tur i april/forår til et sted hvor der stadigvæk er sne eller hvor der en gletscher.

 • Eeeeeej men rimelig!! Hvor kunne jeg godt en skiferie nu Det ligner også virkelig Colfosco, hvor vi plejer at være. En af mine absolut yndlingsspots – og selvfølgelig fyldt med sne ❤️

 • Godt nytår 🙂
  Dejlige friske vinterbilleder 🙂
  Åh ja denne sne frister og sætter vinterskitanker i gang.
  Jeg forstår godt du savner det og øv at jeres tur med Emily ikke lige kan blive til noget nu……….
  Jeg går ud om lidt og tager min langrendski på og vil nyde sneen lidt, så længe den nu ligger her.
  Vi bor jo ret åbent på bøhhlandet, så her er meget sne rundt om til at køre på ski i lige nu 🙂
  I må ud med børnene og lege i sneen og tage gode billeder, lave sjove snefigurer med næser og hatte osv. kælke eller på bobslæde.
  Knuser og gode dage ønskes herfra 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top